هر دو تا خوبن
بخاطر سابقه کمتر از 2 ساله ــم تو انجمن واسه هر کدوم 1 رای از طرف من حساب کنید
نمیشه
فقط به عکسشون نگاه کن
هر کدوم قشنگ تر بود رای بده
نکته
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]هر دو تا خوبن ;)
بخاطر سابقه کمتر از 2 ساله ــم تو انجمن واسه هر کدوم 1 رای از طرف من حساب کنید :roll:[/div][/quote]
نمیشه
فقط به عکسشون نگاه کن
هر کدوم قشنگ تر بود رای بده
lمن یه مدت نبودم شرمنده
از این به بعد همیشه میام وقتایی هم که نبودم میگم دوستام بیان تموم کنن نظر سنجی رو
zsedcl رفت مرحله بعد
دو نفر بعدی
sa-ghar
و
kigg222
لطفا قبل از رای دادن اواتار هارو ببینید
این مطلب در 1393/01/21 22:33:45 نوشته شده است و در 1393/01/21 22:34:20 ویرایش شده است .
نکته
lمن یه مدت نبودم شرمنده
از این به بعد همیشه میام وقتایی هم که نبودم میگم دوستام بیان تموم کنن نظر سنجی رو
zsedcl رفت مرحله بعد
دو نفر بعدی
sa-ghar
و
kigg222
لطفا قبل از رای دادن اواتار هارو ببینید
فک کنم ثبت نامی نباشه حالا نیمدونم چون دوره قبل منم همیجوری گذاشت
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]من کی تو این مسابقه ثبت نام کردم:roll:[/div][/quote]
فک کنم ثبت نامی نباشه حالا نیمدونم چون دوره قبل منم همیجوری گذاشت:lol:
آقا من حساسم شکست میخورم میرم افسرده میشم من انصراف میدم ساغر به دوره بعد صعود کرد تبریک بهش
انصراف نمیدادی هم فرقی نمیکرد.معلومه ساغر اوله.همچین اواتاریم نداره ها ولی خوب دیگه.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]آقا من حساسم:lol: شکست میخورم میرم افسرده میشم:lol: من انصراف میدم ساغر به دوره بعد صعود کرد تبریک بهش:mrgreen:[/div][/quote]
انصراف نمیدادی هم فرقی نمیکرد.معلومه ساغر اوله.همچین اواتاریم نداره ها ولی خوب دیگه.:?
آقا من حساسم شکست میخورم میرم افسرده میشم من انصراف میدم ساغر به دوره بعد صعود کرد تبریک بهش
انصراف نمیدادی هم فرقی نمیکرد.معلومه ساغر اوله.همچین اواتاریم نداره ها ولی خوب دیگه.
خخخخخخخخخخخ
بنده خـدا تو همه نظر سنجی ها که حذف میشه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]آقا من حساسم:lol: شکست میخورم میرم افسرده میشم:lol: من انصراف میدم ساغر به دوره بعد صعود کرد تبریک بهش:mrgreen:[/div][/quote]
انصراف نمیدادی هم فرقی نمیکرد.معلومه ساغر اوله.همچین اواتاریم نداره ها ولی خوب دیگه.:?[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخ
بنده خـدا تو همه نظر سنجی ها که حذف میشه:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.