normal
flower_2a2
دقت کردید این بازی داره هرچه بیشتر به سمت خرید سکه پیش میره.
هر بار که یه امکان یا قانون جدید اضافه میشه فقط یه دلیل دیگه برا خرید و خرج سکه بیشتر بوجود میاد
فکر کردی سرپا نگه داشتن عصر پادشاهان مفتیه؟ و هزینه نداره؟
خوب طرف بازی نوشته (تیم عصر پادشاهان) که پول دربیاره دیگه ! نه که من و تو بیایم توش بلولیم و آخرشم 4 تا بد و بیراه بهشون بگیم////
انصافاً غیر اینه؟؟؟؟
در صورتی که در ازای این درامد خدمات مطلوب ارائه بدن. یه چرخ تو قسمت گزارش مشکلات بزن ببین چه خبره.
من که فقط سرور اول که بازی کردم سکه خریدم. اونقدری حرفه ای نیستم که بخوام کلید و کتیبه و این چیزا بزنم پس هیچوقت دیگه هم حاضر نیستم واسه این بازی پول خرج کنم. اصلا هم پاپ بازی نمیکنم ولی همون سکه هایی که از اردوگاه میزنم و اموزشی بهم میده واسم بسه.
در عین حال این درست نیست که هرچی میگذره تیم عصر پادشاهان همه چی رو پولی تر کنه. حتی تو اضافه کردن امکانات جدید با هزینه سکه باید حد تعادل رو رعایت کنن چه برسه به اینکه امکانات قبلی رو سخت ترش کنن تا مجبور شی سکه بخری.
این مطلب در 1393/01/21 20:24:29 نوشته شده است و در 1393/01/21 20:29:52 ویرایش شده است .
[quote][div][b]normal[/b][/div][div][quote][div][b]flower_2a2[/b][/div][div]دقت کردید این بازی داره هرچه بیشتر به سمت خرید سکه پیش میره.
هر بار که یه امکان یا قانون جدید اضافه میشه فقط یه دلیل دیگه برا خرید و خرج سکه بیشتر بوجود میاد[/div][/quote]
فکر کردی سرپا نگه داشتن عصر پادشاهان مفتیه؟ و هزینه نداره؟
خوب طرف بازی نوشته (تیم عصر پادشاهان) که پول دربیاره دیگه ! نه که من و تو بیایم توش بلولیم و آخرشم 4 تا بد و بیراه بهشون بگیم////
انصافاً غیر اینه؟؟؟؟
:cry:[/div][/quote]
در صورتی که در ازای این درامد خدمات مطلوب ارائه بدن. یه چرخ تو قسمت گزارش مشکلات بزن ببین چه خبره.
من که فقط سرور اول که بازی کردم سکه خریدم. اونقدری حرفه ای نیستم که بخوام کلید و کتیبه و این چیزا بزنم پس هیچوقت دیگه هم حاضر نیستم واسه این بازی پول خرج کنم. اصلا هم پاپ بازی نمیکنم ولی همون سکه هایی که از اردوگاه میزنم و اموزشی بهم میده واسم بسه.
در عین حال این درست نیست که هرچی میگذره تیم عصر پادشاهان همه چی رو پولی تر کنه. حتی تو اضافه کردن امکانات جدید با هزینه سکه باید حد تعادل رو رعایت کنن چه برسه به اینکه امکانات قبلی رو سخت ترش کنن تا مجبور شی سکه بخری.