یک ماه قبلش باید هماهنگی رو ایجاد کنیم تا مثل اتحادای قبلی نشه.
مهدی از الانم هماهنگیم باو
خودت یکیشون فکر کنم از 1 سال قبل دارم میگم نه؟
آره
برای اتحاد یه اسم درست درمون پیدا کن.
احتملا
ایران بهشــــــتت زمین
یا شایدم زدیم غرب اهلی
نظرم واقعیم خیلی بی شوخی واقعا نظرم اینه که بزنیم فارم سرا.
خیلی تازه و روشن فکرانس.
اگه هم فارم شدیم ضایه نمیشیم.
فکر جالبیه
تال حالا از این منظره دقت نکرده بودم
نه خدایی خیلی باحال میشه ها!
فک کن اتحاد فارم سرا کتیبرو آرشیو کنه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]ارمان تابستون یه تیم از انجمن بسازم که :lol:
ممد دراگونو هیوا بیان عضو صابت انجمن بشن:D:|[/div][/quote]
یک ماه قبلش باید هماهنگی رو ایجاد کنیم تا مثل اتحادای قبلی نشه.[/div][/quote]
مهدی از الانم هماهنگیم باو:D
خودت یکیشون فکر کنم از 1 سال قبل دارم میگم نه؟:lol:[/div][/quote]
آره :lol:
برای اتحاد یه اسم درست درمون پیدا کن.[/div][/quote]
احتملا
ایران بهشــــــتت زمین
یا شایدم زدیم غرب اهلی:lol:[/div][/quote]
نظرم واقعیم خیلی بی شوخی واقعا نظرم اینه که بزنیم فارم سرا.
خیلی تازه و روشن فکرانس.
اگه هم فارم شدیم ضایه نمیشیم.[/div][/quote]
فکر جالبیه
تال حالا از این منظره دقت نکرده بودم[/div][/quote]
نه خدایی خیلی باحال میشه ها!
فک کن اتحاد فارم سرا کتیبرو آرشیو کنه :shock::lol:
آقا من چند هفته تو اتحاد انجمن بودم خود به خود حل شد رفت.
با ماداگاسکار ادغام زدید کلا ریختید بهم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]آقا من چند هفته تو اتحاد انجمن بودم خود به خود حل شد رفت.:shock:[/div][/quote]
با ماداگاسکار ادغام زدید کلا ریختید بهم.
اگر بخوایم اتحاد بزنیم مطمین باشید هیچ چیزی نمیتونه جولومونو بگیره ولی چون با شناخته شده ها ادغام زدیم اصلا هم ناراحت نیستیم
ادغام اتحادو داغون کرد.قرار بود اسم انجمنی هاهم باشه ولی الان چی از انجمن مونده؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]اگر بخوایم اتحاد بزنیم مطمین باشید هیچ چیزی نمیتونه جولومونو بگیره ولی چون با شناخته شده ها ادغام زدیم اصلا هم ناراحت نیستیم:ugeek:[/div][/quote]
ادغام اتحادو داغون کرد.قرار بود اسم انجمنی هاهم باشه ولی الان چی از انجمن مونده؟
هست حالا بعدا تصمصیم میگریم از الانم 6 نفر هستیم که 5 نفرمون گراره برن تو لیست غارت
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
اصلا نگران نباشید سرورو تابستون خودم اتحادو انجمنو میزنم نگران نباشید کتیبه مال مسات بی شوخی:)
کاملا جدی در اول اسم اتحاد
P.A
هست حالا بعدا تصمصیم میگریم از الانم 6 نفر هستیم که 5 نفرمون گراره برن تو لیست غارت ;)
هست حالا بعدا تصمصیم میگریم از الانم 6 نفر هستیم که 5 نفرمون گراره برن تو لیست غارت
من اگه سرور تابستونی اومدم باهاتون هستم
fяїέηđs
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]اصلا نگران نباشید سرورو تابستون خودم اتحادو انجمنو میزنم نگران نباشید کتیبه مال مسات بی شوخی:)
P.A
هست حالا بعدا تصمصیم میگریم از الانم 6 نفر هستیم که 5 نفرمون گراره برن تو لیست غارت ;)[/div][/quote]
ممنون داداشی منم منتظر تک تک بچه هایه انجمن هستم
البته اسم اتحاد رو انجمنی ها و نمیدونم این مضخرفات نمیزارم
چون میخوام اتحادمون جز 2 تایه اول بشه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]اصلا نگران نباشید سرورو تابستون خودم اتحادو انجمنو میزنم نگران نباشید کتیبه مال مسات بی شوخی:)
P.A
هست حالا بعدا تصمصیم میگریم از الانم 6 نفر هستیم که 5 نفرمون گراره برن تو لیست غارت ;)[/div][/quote]
من اگه سرور تابستونی اومدم باهاتون هستم[/div][/quote]
ممنون داداشی منم منتظر تک تک بچه هایه انجمن هستم
البته اسم اتحاد رو انجمنی ها و نمیدونم این مضخرفات نمیزارم
چون میخوام اتحادمون جز 2 تایه اول بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.