یه معمای قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:یه سبد داریم که 5تا سیب داخلشه،چه طور میتونیم اون ها رو بین 5تا بچه تقسیم کنیم طوری که هر بچه یه سیب داشته باشه و یه سیب هم در سبد باقی بمونه؟؟!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
یه معمای قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:
یه سبد داریم که 5تا سیب داخلشه،چه طور میتونیم اون ها رو بین 5تا بچه تقسیم کنیم طوری که هر بچه یه سیب داشته باشه و یه سیب هم در سبد باقی بمونه؟؟!
یه معمای ی قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:
یه سبد داریم که 5تا سیب داخلشه،چه طور میتونیم اون ها رو بین 5تا بچه تقسیم کنیم طوری که هر بچه یه سیب داشته باشه و یه سیب هم در سبد باقی بمونه؟؟!
به 4 بچه یه سیب میدیم و به بچه پنجمی داخل سبد سیب میدیم
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]یه معمای ی قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:
یه سبد داریم که 5تا سیب داخلشه،چه طور میتونیم اون ها رو بین 5تا بچه تقسیم کنیم طوری که هر بچه یه سیب داشته باشه و یه سیب هم در سبد باقی بمونه؟؟![/div][/quote]
[b]به 4 بچه یه سیب میدیم و به بچه پنجمی داخل سبد سیب میدیم:idea:[/b]
یه معمای ی قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:
به 4 بچه یه سیب میدیم و به بچه پنجمی داخل سبد سیب میدیم
درسته ....به پنجمی سیب رو با سبدش میدیم.....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]یه معمای ی قدیمی روهم من مینویسم دیگه تاپیک زیاد نشه:
یه سبد داریم که 5تا سیب داخلشه،چه طور میتونیم اون ها رو بین 5تا بچه تقسیم کنیم طوری که هر بچه یه سیب داشته باشه و یه سیب هم در سبد باقی بمونه؟؟![/div][/quote]
[b]به 4 بچه یه سیب میدیم و به بچه پنجمی داخل سبد سیب میدیم:idea:[/b][/div][/quote]
درسته ....به پنجمی سیب رو با سبدش میدیم.....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.