معلومه دیگه اکانت کی پرپر شده..لازم به گفتن نیست...علی که درکل نمیخواست به بازی ادامه بده
برام جالبه یه اکانتو داغون کردین تازه نتونستین فارم کنین گلدن تیم رو بعد ادعا هم میکنین بازیتون حرفه ای هستش؟؟؟
این حمله مهم نیست این که افتخار میکونین بهش خنده داره
آقا میگم علی صاحب اکانت garshasm نمیخواست بازی کنه به خاطر همین میخواست نیروشو بکوبه به یکی که کوبوند به این
داریم روش های جدید بازی ارتون یاد میگیریم استاد
اختیار داری ما درس پس میدیم
هر چی باشه شوما 3 سرور بیشتر بازی کردین یه کارایی بلدین که ما بلد نیستیم
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]ببینید گویای همه چیزه:lol::|
کد لشکر کشی(سرور 24) 2049356464c8 [/div][/quote]
الان یعنی کی برده جنگو؟؟؟؟
اکانت کی داغون شده؟؟؟
[/div][/quote]
معلومه دیگه اکانت کی پرپر شده..لازم به گفتن نیست...علی که درکل نمیخواست به بازی ادامه بده
[/div][/quote]
برام جالبه یه اکانتو داغون کردین تازه نتونستین فارم کنین گلدن تیم رو بعد ادعا هم میکنین بازیتون حرفه ای هستش؟؟؟
این حمله مهم نیست این که افتخار میکونین بهش خنده داره[/div][/quote]
آقا میگم علی صاحب اکانت garshasm نمیخواست بازی کنه به خاطر همین میخواست نیروشو بکوبه به یکی که کوبوند به این
[/div][/quote]
;)
داریم روش های جدید بازی ارتون یاد میگیریم استاد[/div][/quote]
اختیار داری ما درس پس میدیم:lol::lol:
[/div][/quote]
هر چی باشه شوما 3 سرور بیشتر بازی کردین یه کارایی بلدین که ما بلد نیستیم
این حمله مهم نیست این که افتخار میکونین بهش خنده داره
داریم روش های جدید بازی ارتون یاد میگیریم استاد
والا اگه طرف واقعا بازیو ول کرده هیچ ولی اگه ول نکنه نوب بازی در اورده در کل این حرکتا فقط برا حال گیری به کارمیرن و اکانتی که حمله رو میزنه به فنا میره
ولی مدیرای اتحادی که این اکانت توش بوده خیلی به این کار افتخار میکنن
ما افتخار نمیکنیم ما خوشحالیم که باد بعضیا خوابید...طرف از اتحادشون بهم پیام میده میگه چقدر میدی صفرت نکنم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]ببینید گویای همه چیزه:lol::|
کد لشکر کشی(سرور 24) 2049356464c8 [/div][/quote]
الان یعنی کی برده جنگو؟؟؟؟
اکانت کی داغون شده؟؟؟
[/div][/quote]
[/div][/quote]
این حمله مهم نیست این که افتخار میکونین بهش خنده داره[/div][/quote]
[/div][/quote]
;)
داریم روش های جدید بازی ارتون یاد میگیریم استاد[/div][/quote]
والا اگه طرف واقعا بازیو ول کرده هیچ ولی اگه ول نکنه نوب بازی در اورده:lol: در کل این حرکتا فقط برا حال گیری به کارمیرن و اکانتی که حمله رو میزنه به فنا میره:lol:[/div][/quote]
ولی مدیرای اتحادی که این اکانت توش بوده خیلی به این کار افتخار میکنن:lol:[/div][/quote]
ما افتخار نمیکنیم ما خوشحالیم که باد بعضیا خوابید...طرف از اتحادشون بهم پیام میده میگه چقدر میدی صفرت نکنم:D:mrgreen:
با اینکه تو اتحاد گلدن تیم نیستم و کلا 24 الان نیستم
ولی این اسم میره لیست سیاه
یاد همه بچه ها این کارو
واقعا نامرد بازی دراورده
الآن دقیقا کی نامرد بازی در آورده و چرا؟؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div]با اینکه تو اتحاد گلدن تیم نیستم و کلا 24 الان نیستم
ولی این اسم میره لیست سیاه:D
یاد همه بچه ها این کارو
واقعا نامرد بازی دراورده:ugeek:[/div][/quote]
یاد همه بچه ها این کارو
واقعا نامرد بازی دراورده
داداش یکی نمیخواد بازی کنه درسته بزنه به یکی دیگه
؟
این اسمش چیه؟؟؟
کوروش00
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mooos[/b][/div][div]با اینکه تو اتحاد گلدن تیم نیستم و کلا 24 الان نیستم
یاد همه بچه ها این کارو
الآن دقیقا کی نامرد بازی در آورده و چرا؟؟؟[/div][/quote]
؟
این اسمش چیه؟؟؟
:):):):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
یاد همه بچه ها این کارو
واقعا نامرد بازی دراورده
؟
این اسمش چیه؟؟؟
اسمش علیه
ولی خدایی حال نکردی؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mooos[/b][/div][div]با اینکه تو اتحاد گلدن تیم نیستم و کلا 24 الان نیستم
یاد همه بچه ها این کارو
الآن دقیقا کی نامرد بازی در آورده و چرا؟؟؟[/div][/quote]
؟
این اسمش چیه؟؟؟
:):):):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اسمش علیه
ولی خدایی حال نکردی؟؟:lol:
اونو بیخیال saba1 رو داشته باش تو 1 ساعت 8 میل غارت زده
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]حالا معلوم نیست این twinheaddragon کیو زده یهو رفته 2 هجوم:lol:[/div][/quote]
واقعا؟؟
یعنی داره چطور غارت میزنه؟؟
حتما سالمه
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]حالا معلوم نیست این twinheaddragon کیو زده یهو رفته 2 هجوم:lol:[/div][/quote]
اونو بیخیال saba1 رو داشته باش تو 1 ساعت 8 میل غارت زده[/div][/quote]
واقعا؟؟:shock::shock:
حتما سالمه:D
واقعا؟؟
حتما سالمه
باو خیلی سالمه من که بهش ایمان دارم تا دیروز با رتبه هجوم 300 حدود 40 میل غارت زده بود. خدا شاهده به این میگن بازی سالم بازی اصلش اینه ملتو بزنی طرفم همش جا خالی بده تو 100 درصد ببری!! مگه داریم؟ بعد فک کرده ما گوشمون درازه تو پروفایلش زده سـیستم هجومی عصرپادشاهان مشکل داره یاد بگیرید سالم بازی کردن طرفو
جالبیش اینجاست همسایه ما هم هست هرچی میگردم دتبال فارم هاش پیدا نمیکنم
اصلا نمیدونم کیو میزنه که من نمیزنم
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]حالا معلوم نیست این twinheaddragon کیو زده یهو رفته 2 هجوم:lol:[/div][/quote]
حتما سالمه:D[/div][/quote]
باو خیلی سالمه من که بهش ایمان دارم:mrgreen: تا دیروز با رتبه هجوم 300 حدود 40 میل غارت زده بود. خدا شاهده به این میگن بازی سالم:lol: بازی اصلش اینه ملتو بزنی طرفم همش جا خالی بده تو 100 درصد ببری!! مگه داریم؟:lol: بعد فک کرده ما گوشمون درازه تو پروفایلش زده سـیستم هجومی عصرپادشاهان مشکل داره:lol: یاد بگیرید سالم بازی کردن طرفو:lol:[/div][/quote]
جالبیش اینجاست همسایه ما هم هست هرچی میگردم دتبال فارم هاش پیدا نمیکنم:lol:
اصلا نمیدونم کیو میزنه که من نمیزنم
واقعا؟؟
حتما سالمه
باو خیلی سالمه من که بهش ایمان دارم تا دیروز با رتبه هجوم 300 حدود 40 میل غارت زده بود. خدا شاهده به این میگن بازی سالم بازی اصلش اینه ملتو بزنی طرفم همش جا خالی بده تو 100 درصد ببری!! مگه داریم؟ بعد فک کرده ما گوشمون درازه تو پروفایلش زده سـیستم هجومی عصرپادشاهان مشکل داره یاد بگیرید سالم بازی کردن طرفو
من ظهر گاز دادم تا ساعت 9 حدود 500تا جمعیت دادم بالا یخورده پیش جو گرفته بودم میخواستم نیم ساعته 600تا بدم بالا دو روز سر اک نبودم پیشرفتم 1450بود امروز تا الان رسوندمش به 2000 بیخیال میخواستم یه مدال بگیرم من برم آهنگ بیخیال عمو تتل رو گوش بدم
fяїέηđs
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]حالا معلوم نیست این twinheaddragon کیو زده یهو رفته 2 هجوم:lol:[/div][/quote]
حتما سالمه:D[/div][/quote]
باو خیلی سالمه من که بهش ایمان دارم:mrgreen: تا دیروز با رتبه هجوم 300 حدود 40 میل غارت زده بود. خدا شاهده به این میگن بازی سالم:lol: بازی اصلش اینه ملتو بزنی طرفم همش جا خالی بده تو 100 درصد ببری!! مگه داریم؟:lol: بعد فک کرده ما گوشمون درازه تو پروفایلش زده سـیستم هجومی عصرپادشاهان مشکل داره:lol: یاد بگیرید سالم بازی کردن طرفو:lol:[/div][/quote]
من ظهر گاز دادم تا ساعت 9 حدود 500تا جمعیت دادم بالا یخورده پیش جو گرفته بودم میخواستم نیم ساعته 600تا بدم بالا:oops: دو روز سر اک نبودم پیشرفتم 1450بود امروز تا الان رسوندمش به 2000 بیخیال میخواستم یه مدال بگیرم من برم آهنگ بیخیال عمو تتل رو گوش بدم:x
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.