سلام ب بچه های گل
میخواستم ببینم شما از چه بسته های اینترنت استفاده میکنید .من از بسته یک گیگ در یک ماه adsl استفاده کردم پول تلفونمون 60هزارتومان اومد میخواستم بدونم بسته ی مخصوص نیست که ارزون تر بیاید .لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام ب بچه های گل
میخواستم ببینم شما از چه بسته های اینترنت استفاده میکنید .من از بسته یک گیگ در یک ماه adsl استفاده کردم پول تلفونمون 60هزارتومان اومد میخواستم بدونم بسته ی مخصوص نیست که ارزون تر بیاید .لطفا راهنماییم کنید ممنون :cry::cry::cry::cry::cry:
من از شرکت عصر تلکام میگرم الماسی فلایر سه ماهه سرعت 2mb و 9 گیگ حجم
تومن
هرماه چقدر برات میاد؟؟؟؟
ماهانه نیست هر سه ماه یه بار 70 تومن
البته من که خیلی مصرفم بالاست بخاطر دانلود هیچوقت 9 گیگ کافی نمیشه
[quote][div][b]aliwwqq76[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من از شرکت عصر تلکام میگرم الماسی فلایر سه ماهه سرعت 2mb و 9 گیگ حجم
تومن[/div][/quote]
هرماه چقدر برات میاد؟؟؟؟[/div][/quote]
ماهانه نیست هر سه ماه یه بار 70 تومن
البته من که خیلی مصرفم بالاست بخاطر دانلود هیچوقت 9 گیگ کافی نمیشه:lol:
مبین نت از همه بهتره
حمل اسان و راحت و سرعت خیلی بالا تر
من برای مغازم مخابرات گرفتم 2 میگ هست سرعتش با 48 گیگ دانلود یک ساله
ولی سرعت مبین نت ام اونو غورت می ده با اینکه 512 هست
مبین نت از همه بهتره
حمل اسان و راحت و سرعت خیلی بالا تر
من برای مغازم مخابرات گرفتم 2 میگ هست سرعتش با 48 گیگ دانلود یک ساله
ولی سرعت مبین نت ام اونو غورت می ده با اینکه 512 هست
من 3گیگ ماهانه میگیرم آخرش 4-5تا ترافیک اضاف هم میگیرم کلا مصرفم ماهانه از 7گیگ شروع میشه به بالا بعضی وقتا هم شبی 3تا فیلم سینمایی دانلود میکنم هاردم پر شد دیگه دانلود نکردم
fяїέηđs
من 3گیگ ماهانه میگیرم آخرش 4-5تا ترافیک اضاف هم میگیرم کلا مصرفم ماهانه از 7گیگ شروع میشه به بالا بعضی وقتا هم شبی 3تا فیلم سینمایی دانلود میکنم هاردم پر شد دیگه دانلود نکردم;)
800کیلو بایت در بهترین وضعیتش 900 هم میرسه بخوای برات یه عکس از دانلود منیجرم میذارم که سرعت دانلود معلومه همیجوری هم یه توضیحی میدم که من یک فایل 200 مگابایتی رو حالا میخواد هرچی باشه تو 7-8 دقیقه دانلود میکنم بعضی وقتا 5 دقیقه هم میشه حالا خودت برابورد کن, فقط صبح و عصر سرعت بالا هست ولی موقع ظهر به 400-500 کیلوبایت میرسه
king ehsan2020
kaya1
از آسیاتک بگیر,من دارم سرعت ٢۵۶ با ۴گیگ ترافیک و سرعت دانلود ٨٠٠ کیلوبایت ده هزارتومن
80کیلو یا 800 کیلو؟
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
800کیلو بایت در بهترین وضعیتش 900 هم میرسه بخوای برات یه عکس از دانلود منیجرم میذارم که سرعت دانلود معلومه همیجوری هم یه توضیحی میدم که من یک فایل 200 مگابایتی رو حالا میخواد هرچی باشه تو 7-8 دقیقه دانلود میکنم بعضی وقتا 5 دقیقه هم میشه حالا خودت برابورد کن, فقط صبح و عصر سرعت بالا هست ولی موقع ظهر به 400-500 کیلوبایت میرسه
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]از آسیاتک بگیر,من دارم سرعت ٢۵۶ با ۴گیگ ترافیک و سرعت دانلود ٨٠٠ کیلوبایت ده هزارتومن[/div][/quote]
80کیلو یا 800 کیلو؟[/div][/quote]
گفتم یه عکس بذارم بهتر اثبات میشه :
این عکسی که میبینید برای ساعت 13:30 هستش و واسه امروزه چون موقع ظهر هست سرعت پایین اومده صبح میذاشتم سرعت 860 کیلوبایت بود.
اینم عکس : http://upload7.ir/imgs/2014-03/95934630606961990119.jpg
kaya1
king ehsan2020
kaya1
از آسیاتک بگیر,من دارم سرعت ٢۵۶ با ۴گیگ ترافیک و سرعت دانلود ٨٠٠ کیلوبایت ده هزارتومن
80کیلو یا 800 کیلو؟
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
گفتم یه عکس بذارم بهتر اثبات میشه :
این عکسی که میبینید برای ساعت 13:30 هستش و واسه امروزه چون موقع ظهر هست سرعت پایین اومده صبح میذاشتم سرعت 860 کیلوبایت بود.
اینم عکس : http://upload7.ir/imgs/2014-03/95934630606961990119.jpg
[quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]800کیلو بایت در بهترین وضعیتش 900 هم میرسه بخوای برات یه عکس از دانلود منیجرم میذارم که سرعت دانلود معلومه همیجوری هم یه توضیحی میدم که من یک فایل 200 مگابایتی رو حالا میخواد هرچی باشه تو 7-8 دقیقه دانلود میکنم بعضی وقتا 5 دقیقه هم میشه حالا خودت برابورد کن, فقط صبح و عصر سرعت بالا هست ولی موقع ظهر به 400-500 کیلوبایت میرسه
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]از آسیاتک بگیر,من دارم سرعت ٢۵۶ با ۴گیگ ترافیک و سرعت دانلود ٨٠٠ کیلوبایت ده هزارتومن[/div][/quote]
80کیلو یا 800 کیلو؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.