rezadefender
farzin_kh
rezadefender
mr.fatide
rezadefender
farzin_kh
dr_bahman7
zsedcl
آرمان خان
zsedcl
آرمان خان
gfggf
rezadefender
شوالیه خشمگین اتشی
بچه ها اتحاد برتر توی سرور 24 کدومه به نظرتون؟نظر سنجی نمیزارم که اونایی هم که مسدود شدن ببینن.خودم میگم vally of golden wolf چون سه شنبه اتحادشونو زدن غارتشون الان 5امه حدود 5نفر از اعضای تاپ غارتم از اتحادشونه.
فک کنم کتیبم بزنن.
اونا باید هنوز بدون به ما برسن
فقط شمال ایران زمین
شما اگه می تونی masoud e بزن که اینجوری داره بهتون توهین می کنه تو پروفایلش
توضیحاتش خوندی؟؟؟
این کیه خیلی پر رو هست.
میگه منابع بده تا فارمت نکنم.
امروز پیام داده جانشین کن به وضع اکانتت نگاه کنم.
کی masoud e؟
آره.
این اگه همون masoud سرور10 باشه رفیق صمیمیه مهدی خودمونه(mahdi521)
اونوقت جالب میشه اگه فیک از جانب مهدی باشه چون مهدی داره رو اکانتم بازی
دلم خوش بود از اتحاد شمال یه حمله درست درمون رو masoud باشه امتیاز دفاع بگیریم که بخاری از اینا هم بلند نشد
آقا خواهشا ادعای بیخود نکنید که به ما نمیخورید
گلدن تیمو با اون همه کبکبه پر پر کردیم...اینم کدش ببینید حال کنید
2049356464c8
هر دو پوکیدن که
هم کسی که زد هم مدافع جفتشون از بازی کلی عقب افتادن مخصوصا دافع بیچاره
بابا جمعیت عضو مارو نگاه کن خواهشا...حالا جمعیت گلدن رو نگاه کن...واقعا که
دقیقا گلدن تیم 5 تا شهر دیگه داره یکسشو زدی ولی کسی که 1 دونه شهر داره همون شهرشم فارم میکنه با یه همله الکی بدون فکر فازش چیه؟؟؟؟
مثلا رو کم کرده
اسم خودشونم گذاشتن گیمر ادم چی بگه
آقا این یه شهر داره درست مهم اینه که تونسته شهرشو کنترل کنه الآن هم بالای 50 کیلو نیرو تو شهرش داره...هنوز کامل نیروهاشو نزده بود که ...
دیگه هر کی یه سرور بازی کرده باشه میدونه چی به چیه شوما هم خاستی بیا تو خوصوصی برات توضیح بدم این کد لشکرکشی فقط بی فکریه شومارو نشون میده
مگه اینکه پول داده باشی اکانت خریده باشی برا همین کار
بخای بچه های مارو عقب بندازی
موفق نمیشی داداش مردونه بازی کن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]gfggf[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]بچه ها اتحاد برتر توی سرور 24 کدومه به نظرتون؟نظر سنجی نمیزارم که اونایی هم که مسدود شدن ببینن.خودم میگم vally of golden wolf چون سه شنبه اتحادشونو زدن غارتشون الان 5امه حدود 5نفر از اعضای تاپ غارتم از اتحادشونه.:shock: فک کنم کتیبم بزنن.[/div][/quote]
:lol::lol:
اونا باید هنوز بدون به ما برسن
[b]فقط شمال ایران زمین[/b][/div][/quote]
شما اگه می تونی masoud e بزن که اینجوری داره بهتون توهین می کنه تو پروفایلش
توضیحاتش خوندی؟؟؟[/div][/quote]
این کیه خیلی پر رو هست.
میگه منابع بده تا فارمت نکنم.
امروز پیام داده جانشین کن به وضع اکانتت نگاه کنم.:|[/div][/quote]
کی masoud e؟[/div][/quote]
آره.[/div][/quote]
این اگه همون masoud سرور10 باشه رفیق صمیمیه مهدی خودمونه(mahdi521)[/div][/quote]
اونوقت جالب میشه اگه فیک از جانب مهدی باشه چون مهدی داره رو اکانتم بازی:lol:[/div][/quote]
دلم خوش بود از اتحاد شمال یه حمله درست درمون رو masoud باشه امتیاز دفاع بگیریم که بخاری از اینا هم بلند نشد
[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
آقا خواهشا ادعای بیخود نکنید که به ما نمیخورید
گلدن تیمو با اون همه کبکبه پر پر کردیم...اینم کدش ببینید حال کنید:lol::lol:
2049356464c8 [/div][/quote]
هر دو پوکیدن که:lol: هم کسی که زد هم مدافع جفتشون از بازی کلی عقب افتادن مخصوصا دافع بیچاره:lol:[/div][/quote]
بابا جمعیت عضو مارو نگاه کن خواهشا...حالا جمعیت گلدن رو نگاه کن...واقعا که:lol::lol:
[/div][/quote]
دقیقا گلدن تیم 5 تا شهر دیگه داره یکسشو زدی ولی کسی که 1 دونه شهر داره همون شهرشم فارم میکنه با یه همله الکی بدون فکر فازش چیه؟؟؟؟
مثلا رو کم کرده:lol:
اسم خودشونم گذاشتن گیمر ادم چی بگه:lol:[/div][/quote]
آقا این یه شهر داره درست مهم اینه که تونسته شهرشو کنترل کنه الآن هم بالای 50 کیلو نیرو تو شهرش داره...هنوز کامل نیروهاشو نزده بود که ...:lol:[/div][/quote]
دیگه هر کی یه سرور بازی کرده باشه میدونه چی به چیه شوما هم خاستی بیا تو خوصوصی برات توضیح بدم این کد لشکرکشی فقط بی فکریه شومارو نشون میده
مگه اینکه پول داده باشی اکانت خریده باشی برا همین کار :lol: بخای بچه های مارو عقب بندازی
موفق نمیشی داداش مردونه بازی کن;)