تلفات زیاد بود و به نظرم هیچ کی برنده نشد تو این نبرد! بعدا هم گذارش حمله به همین senator رو میذارن تو انجمن
کلا هر دو نفر باختن تو این نبرد.
گزارش حمله به سناتو رو باید با عنوان دیوار شدن بزاری
آره خداییش . طرف با استراحت رفتنش سناتور رو گزاشت تو کف منابع حالا باید کلی اینو اونو بزنه تا تلفاتش جبران بشه که بازم از بازی کلی عقب افتاده
داداشم تا ابد که نرفت استراحت...تو استراحت هم هیچ نیرویی ساخته نمیشه پس استراحت رفتن دلیل بر فارم نبودن نمیشه
یعنی بعد از اینکه از استراحت اومد بیرون حسابشووووو میرسه..به گفته خودش فعلا داره لحظه شماری میکنه تا اون بیاد بیرو از استراحت
عزیز فک کنم شما یا تازه واردی یا بازی بلد نیستی اکانتایی که جزو 20 تای اولن معمولت پول زیادی روشون خرج میشه و طرف برای حفظ اکانتش میره اکانت میخره تا اون موقع. مثلا طرف تا الان 150 خرج کرده باشه میره یه اکانت که تلفات کمی داده باشه مثل اک yasi s20 s30 رو میخره که 20 کیلو کمان داره. شما حساب کن طرف میتونه از 20 کیلو کمان رد بشه؟ طرف خودشو هم بکشه این اکانت فارم بشو نیست. مگه اینکه 5 تا اک که بالای 25 کیلو هجومی دارن بزننش که در این حالتم 2 یا 3 نفر دیوار میش و 2 نفر بعدی حالشو میبرن اگه طرف یکمی کیسه رو شل کنه مطعن باش به 15 فروردین نکشیده اک سناتور کامل0 میشه
ببین اولا درست حرف بزن هیچی نباشه 14 سروره دارم بازی میکنم
ثانیا اون بره پول خرج کنه به قول خودت اکانت اینو اونو بخره هر کاری هم بکنه بازم صفره.کسی که پاپ بازه همیشه یک پاپ بازه..آره دادا
وقتی من یه حرفیو میزنم از رو منطق دارم میزنم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]تلفات زیاد بود و به نظرم هیچ کی برنده نشد تو این نبرد! بعدا هم گذارش حمله به همین senator رو میذارن تو انجمن;)
کلا هر دو نفر باختن تو این نبرد. :roll::roll:[/div][/quote]
گزارش حمله به سناتو رو باید با عنوان دیوار شدن بزاری:lol::lol:[/div][/quote]
آره خداییش . طرف با استراحت رفتنش سناتور رو گزاشت تو کف منابع:lol: حالا باید کلی اینو اونو بزنه تا تلفاتش جبران بشه که بازم از بازی کلی عقب افتاده:lol:[/div][/quote]
داداشم تا ابد که نرفت استراحت...تو استراحت هم هیچ نیرویی ساخته نمیشه پس استراحت رفتن دلیل بر فارم نبودن نمیشه
یعنی بعد از اینکه از استراحت اومد بیرون حسابشووووو میرسه..به گفته خودش فعلا داره لحظه شماری میکنه تا اون بیاد بیرو از استراحت:lol:[/div][/quote]
عزیز فک کنم شما یا تازه واردی یا بازی بلد نیستی;) اکانتایی که جزو 20 تای اولن معمولت پول زیادی روشون خرج میشه و طرف برای حفظ اکانتش میره اکانت میخره تا اون موقع. مثلا طرف تا الان 150 خرج کرده باشه میره یه اکانت که تلفات کمی داده باشه مثل اک yasi s20 s30 رو میخره که 20 کیلو کمان داره. شما حساب کن طرف میتونه از 20 کیلو کمان رد بشه؟ طرف خودشو هم بکشه این اکانت فارم بشو نیست. مگه اینکه 5 تا اک که بالای 25 کیلو هجومی دارن بزننش که در این حالتم 2 یا 3 نفر دیوار میش و 2 نفر بعدی حالشو میبرن:lol: اگه طرف یکمی کیسه رو شل کنه مطعن باش به 15 فروردین نکشیده اک سناتور کامل0 میشه:lol:[/div][/quote]
ببین اولا درست حرف بزن هیچی نباشه 14 سروره دارم بازی میکنم
ثانیا اون بره پول خرج کنه به قول خودت اکانت اینو اونو بخره هر کاری هم بکنه بازم صفره.کسی که پاپ بازه همیشه یک پاپ بازه..آره دادا
وقتی من یه حرفیو میزنم از رو منطق دارم میزنم;)
تلفات زیاد بود و به نظرم هیچ کی برنده نشد تو این نبرد! بعدا هم گذارش حمله به همین senator رو میذارن تو انجمن
کلا هر دو نفر باختن تو این نبرد.
گزارش دیوارو میزارن
خوب چه فایده؟ مهم این هست که هر دو ازبقیه عقب میمونن.الان زدن فارمش کردن ولی مطمئنن نمیزارن هیچکی ازش چیزی غارت کنه.
برای همین میگم که هر دو باختند
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]تلفات زیاد بود و به نظرم هیچ کی برنده نشد تو این نبرد! بعدا هم گذارش حمله به همین senator رو میذارن تو انجمن;)
کلا هر دو نفر باختن تو این نبرد. :roll::roll:[/div][/quote]
گزارش دیوارو میزارن:mrgreen:[/div][/quote]
خوب چه فایده؟ مهم این هست که هر دو ازبقیه عقب میمونن.الان زدن فارمش کردن ولی مطمئنن نمیزارن هیچکی ازش چیزی غارت کنه.
برای همین میگم که هر دو باختند:roll:
این سرور خیلی قوین من سرور17 دو میلیون و دویست غارت کردم ششم شدم تو هفته ی اول الان نفر ششم بالای 5 میل زده
سرور 17 کلاسیک بودپس باید امتیاز کمتر باشه
کوروش00
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]این سرور خیلی قوین من سرور17 دو میلیون و دویست غارت کردم ششم شدم تو هفته ی اول الان نفر ششم بالای 5 میل زده:o[/div][/quote]
سرور 17 کلاسیک بود;)پس باید امتیاز کمتر باشه:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.