gfggf
arash_s
gfggf
arash_s
خوب اون حق الزحمه من بوده
هر بازیکنی یه قیمتی داره
این هم هر بازیکنی یه حقی در بازی داره این قانون هم از قسمت حق ما هستش
نه خب شما یه جوری میگی تصویب شد مدیرا بیان اجرا کنید خدایی خودت خندت نگرفت؟
حالا اون به قول شما حق الزحمه 5 نفر تو نظرسنجی شرکت کردن اومدی میگی تصویب شد.مگه قراره شما تصویب کنی؟
منم مخالفم اما این کار شما واقعا خنده داره.شما پیشنهاد میدی اونا اگه دلشون خواست پیگیری میکنن.شما چی رو تصویب میکنی//؟
این قانون حدف اکانت هم به هیچ وجه امکان نداره که از بین بره.الکی بحثش رو پیش نکشید بهتره.
مال شما فارم ها خوبه قانون حذف اکانت و استراحت
شما که وقتی فارم می شید حذف می کنید نامردا
درک کنید من تلفات می دم فارم می کنم ولی شما ها سریعا می زنید حذف یا استراحت
خداییش خودت باشی نمی سوزی
من این قانون برای فارم ها می گم
فارم ها حق ندارن بزنن حذف یا استراحت ( قابل توجه بعضی ها )
من تا حالا یه بارم حدف یا استراحت نزدم.
کلا هم 2 تا سرور فارم شدم.
حدف اکانت و استراحت حق هر بازیکنی هست ولی استراحت رو من پیشنهادم اینه توی سرورا فرق کنه زمانش.توی کلاسیک 20 روز بعد توی سوپر اکسپرس 20 روز.سوپر اکسپرس 20 روز دیگه میشه نصفش تقریبا.این رو من میخوام اصلاح کنن.
اره منم میسوزم وفتی 35 درصد تلفات میدم شهر یکم طرف رو فرم میکنم بعد میره استراحت.اره میسوزم ولی نمیشه این قانون رو برداشت.
این مطلب در 1393/01/08 19:43:47 نوشته شده است و در 1393/01/08 19:44:11 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]gfggf[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]gfggf[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]gfggf[/b][/div][div]تصویب شد
با اکثریت ارا قانون تصویب می شود
مدیران عزیز از کی این قانون اعمال می شود؟؟؟[/div][/quote]
مطمئنی 9 سرور بازی کردی؟:mrgreen:
همچین میگی تصویب شد بچه 5 ساله خندش میگیره:lol::lol::lol:
اون تاپیک هم که گفتی هفته 350 میگیرم بازی کنم اونو بچه 2ساله خندش میگیره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خوب اون حق الزحمه من بوده
هر بازیکنی یه قیمتی داره
این هم هر بازیکنی یه حقی در بازی داره این قانون هم از قسمت حق ما هستش[/div][/quote]
نه خب شما یه جوری میگی تصویب شد مدیرا بیان اجرا کنید خدایی خودت خندت نگرفت؟
حالا اون به قول شما حق الزحمه 5 نفر تو نظرسنجی شرکت کردن اومدی میگی تصویب شد.مگه قراره شما تصویب کنی؟
منم مخالفم اما این کار شما واقعا خنده داره.شما پیشنهاد میدی اونا اگه دلشون خواست پیگیری میکنن.شما چی رو تصویب میکنی//؟
این قانون حدف اکانت هم به هیچ وجه امکان نداره که از بین بره.الکی بحثش رو پیش نکشید بهتره.[/div][/quote]
مال شما فارم ها خوبه قانون حذف اکانت و استراحت
شما که وقتی فارم می شید حذف می کنید نامردا
درک کنید من تلفات می دم فارم می کنم ولی شما ها سریعا می زنید حذف یا استراحت
خداییش خودت باشی نمی سوزی
من این قانون برای فارم ها می گم
فارم ها حق ندارن بزنن حذف یا استراحت ( قابل توجه بعضی ها )[/div][/quote]
من تا حالا یه بارم حدف یا استراحت نزدم.
کلا هم 2 تا سرور فارم شدم.
حدف اکانت و استراحت حق هر بازیکنی هست ولی استراحت رو من پیشنهادم اینه توی سرورا فرق کنه زمانش.توی کلاسیک 20 روز بعد توی سوپر اکسپرس 20 روز.سوپر اکسپرس 20 روز دیگه میشه نصفش تقریبا.این رو من میخوام اصلاح کنن.
اره منم میسوزم وفتی 35 درصد تلفات میدم شهر یکم طرف رو فرم میکنم بعد میره استراحت.اره میسوزم ولی نمیشه این قانون رو برداشت.