عزیزان من تو یک مطلب خوندم که رکوردش دست خلبانان آمریکاییه اونا تونستن 60 ثانیه به موانع نخورند
به نظر شما راسته یا دروغ
بیخود گفتن....رکوردش دست خودمه 63.079
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]عزیزان من تو یک مطلب خوندم که رکوردش دست خلبانان آمریکاییه اونا تونستن 60 ثانیه به موانع نخورند
به نظر شما راسته یا دروغ
[/div][/quote]
بیخود گفتن....رکوردش دست خودمه 63.079:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
عزیزان من تو یک مطلب خوندم که رکوردش دست خلبانان آمریکاییه اونا تونستن 60 ثانیه به موانع نخورند
به نظر شما راسته یا دروغ
نه دست منه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]عزیزان من تو یک مطلب خوندم که رکوردش دست خلبانان آمریکاییه اونا تونستن 60 ثانیه به موانع نخورند
به نظر شما راسته یا دروغ
[/div][/quote]
بیخود گفتن....رکوردش دست خودمه 63.079:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه دست منه
به نظر شما راسته یا دروغ
نه دست منه
واسه من 46 بود
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]عزیزان من تو یک مطلب خوندم که رکوردش دست خلبانان آمریکاییه اونا تونستن 60 ثانیه به موانع نخورند
به نظر شما راسته یا دروغ
[/div][/quote]
بیخود گفتن....رکوردش دست خودمه 63.079:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه دست منه[/div][/quote]
واسه من 46 بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.