mohamad69sl
mahdi521
mohamad69sl
mahdi521
mohamad69sl
mahdi521
داداش نمیشه!
خب ببین به این میگن هماهنگی و استراتژی.توی بازی هم اومده بازی استراتژی داره.
ما خودمون تو یکی از سرورا 3_4 تا قوی جمع میشدیم توی یه ناحیه هر کی دورو ورمون بودو میزدیم فارم میکردیم!کلی هم تلفات میدادیم ولی می ارزید.
برعکسشم بود که بعضیا جمع میشدن مارو بزنن ما سریع از رفیقا و اتحاد دف میگرفتیم دیوارمیشدن توی همه شهرا یا بیشترشون.
نمی دونم دقیق چند تا سرور بازی کرده باشی ولی فک کنم تازه واردی.
یه چند تا سرور بازی کنی سیســتم فارم گیری و اینارو قشنگ یاد میگیری
داداش حرف منطقیه ولی صحبت من اینه که اگر این روش ادامه پیدا کنه اون موقع فقط قدرتمندها باقی می مونن. و بازی دیگه حال نمیده به علت تعداد کم. مخصوصا تو سرورهای بعدی .
ما قبلا فارم شدیم صفر شدیم بهمون نامردی کردن ولی نیومدیم این کارارو بکنیم و تو انجمن تاپیک بزنیم
حرفت کلا غیرمنطقیه و اگه خودتو دار هم بزنی کسی نمی تونه جلوی این کارو بگیره.یکم بیشتر فکر کنید میفهمید که بازی
استراتژی داره.
اون جومونگ با اون عظمتش میرفت با قبایل دیگه متحد میشد و حمله و دفاع میکرد اونوقت ما که جای خود داریمو اینم یه بازیه!
این بحث کلا راه به بیراهه داره
داداش شما از این میترسی که ی وقت ی قانونی بزارن و نتونید امثال دوستان زحمت کش رو با تعداد زیاد فارم کنین.
به نظرم ماهایی که فارم میکنیم خیلی زحمت کش تر از شما هاییم که فارم میشید.
نه اینکه خودم فارم نشده باشما چند تا سرور فارم شدم ولی خب یکم بازی کنی دیگه فارم بشی فارم کنی و... خیلی برات فرقی نداره.
همین قانونای جدیدی که دارن میزارن کلا ریزش بازیکن دارن وای به حال اینکه اینو بزارن!دیگه هیچ کی نمی مونه که بخواد فارم کنه.
ماشاالله خیلی زحمت میکشید که با 10 تا اکانت به ی شهر که خیلی براش زحمت کشیده اتک میزنید و کل زحمت جند ماه طرف رو از بین میبرید.
اگر خیلی مردین تک تک اتک بزنید اون موقع است که دیوار میشید حالتون جا میاد که دیگه بازی کسی رو خراب نکنید.
داداش نمی دونم چرا هر چی برات میگم نمی گیری
عب نداره تکی هم میزنیم
فقط شما نرو از 100 نفر دف بگیر ما تکی هم میزنیم
فعلا که بازی نمی کنم ولی سرور تابستون اسمتو برام خصوصی بفرست تا تکی بزنم
من که با شما دعوا ندارم یه موضوعیو براتون توضیح دادم شما نمی گیری چی میگم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad69sl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]داداش نمیشه!
خب ببین به این میگن هماهنگی و استراتژی.توی بازی هم اومده بازی استراتژی داره.
ما خودمون تو یکی از سرورا 3_4 تا قوی جمع میشدیم توی یه ناحیه هر کی دورو ورمون بودو میزدیم فارم میکردیم!کلی هم تلفات میدادیم ولی می ارزید.
برعکسشم بود که بعضیا جمع میشدن مارو بزنن ما سریع از رفیقا و اتحاد دف میگرفتیم دیوارمیشدن توی همه شهرا یا بیشترشون.
نمی دونم دقیق چند تا سرور بازی کرده باشی ولی فک کنم تازه واردی.
یه چند تا سرور بازی کنی سیســتم فارم گیری و اینارو قشنگ یاد میگیری ;)[/div][/quote]
داداش حرف منطقیه ولی صحبت من اینه که اگر این روش ادامه پیدا کنه اون موقع فقط قدرتمندها باقی می مونن. و بازی دیگه حال نمیده به علت تعداد کم. مخصوصا تو سرورهای بعدی .[/div][/quote]
ما قبلا فارم شدیم صفر شدیم بهمون نامردی کردن ولی نیومدیم این کارارو بکنیم و تو انجمن تاپیک بزنیم :roll:
حرفت کلا غیرمنطقیه و اگه خودتو دار هم بزنی کسی نمی تونه جلوی این کارو بگیره.یکم بیشتر فکر کنید میفهمید که بازی [b]استراتژی [/b]داره.
اون جومونگ با اون عظمتش میرفت با قبایل دیگه متحد میشد و حمله و دفاع میکرد اونوقت ما که جای خود داریمو اینم یه بازیه!
این بحث کلا راه به بیراهه داره :ugeek:[/div][/quote]
داداش شما از این میترسی که ی وقت ی قانونی بزارن و نتونید امثال دوستان زحمت کش رو با تعداد زیاد فارم کنین.[/div][/quote]
به نظرم ماهایی که فارم میکنیم خیلی زحمت کش تر از شما هاییم که فارم میشید.
نه اینکه خودم فارم نشده باشما چند تا سرور فارم شدم ولی خب یکم بازی کنی دیگه فارم بشی فارم کنی و... خیلی برات فرقی نداره.:geek:
همین قانونای جدیدی که دارن میزارن کلا ریزش بازیکن دارن وای به حال اینکه اینو بزارن!دیگه هیچ کی نمی مونه که بخواد فارم کنه.[/div][/quote]
ماشاالله خیلی زحمت میکشید که با 10 تا اکانت به ی شهر که خیلی براش زحمت کشیده اتک میزنید و کل زحمت جند ماه طرف رو از بین میبرید.
اگر خیلی مردین تک تک اتک بزنید اون موقع است که دیوار میشید حالتون جا میاد که دیگه بازی کسی رو خراب نکنید.:twisted:[/div][/quote]
داداش نمی دونم چرا هر چی برات میگم نمی گیری :?
عب نداره تکی هم میزنیم :lol: فقط شما نرو از 100 نفر دف بگیر ما تکی هم میزنیم :lol:
فعلا که بازی نمی کنم ولی سرور تابستون اسمتو برام خصوصی بفرست تا تکی بزنم :mrgreen:
من که با شما دعوا ندارم یه موضوعیو براتون توضیح دادم شما نمی گیری چی میگم :geek: