سلام یه فکری به کله ام زد من میخوام یک اکانت بسازم و چند نفری تو اون اکانت بازی کنیم هر کی هست همین جا بگه و نام کار بریش رو بگه تو سرور 24 به نظر من فکر خوبی هست و خیلی عالی میشه.
این مطلب در 1392/12/25 16:24:44 نوشته شده است و در 1392/12/25 16:30:29 ویرایش شده است .
سلام یه فکری به کله ام زد من میخوام یک اکانت بسازم و چند نفری تو اون اکانت بازی کنیم هر کی هست همین جا بگه و نام کار بریش رو بگه تو سرور 24 به نظر من فکر خوبی هست و خیلی عالی میشه.
خوب این جا دوتا مشکل هست شما فقط 3تا سرور بازی کردی و این در اول بازی سکه کمی بهت میده و مشکل دوم اینه که این فکر بیشتر بازی کنان عصر پادشاهان و فقط فکر شما نیست
مو ایطوریم
خوب این جا دوتا مشکل هست شما فقط 3تا سرور بازی کردی و این در اول بازی سکه کمی بهت میده و مشکل دوم اینه که این فکر بیشتر بازی کنان عصر پادشاهان و فقط فکر شما نیست:arrow::arrow:
خوب این جا دوتا مشکل هست شما فقط 3تا سرور بازی کردی و این در اول بازی سکه کمی بهت میده و مشکل دوم اینه که این فکر بیشتر بازی کنان عصر پادشاهان و فقط فکر شما نیست
من دوتا سرور دیگه بودم وسط سرور حذف اکانت زدم
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div]خوب این جا دوتا مشکل هست شما فقط 3تا سرور بازی کردی و این در اول بازی سکه کمی بهت میده و مشکل دوم اینه که این فکر بیشتر بازی کنان عصر پادشاهان و فقط فکر شما نیست:arrow::arrow:[/div][/quote]
واسه چی؟
مو ایطوریم
[quote][div][b]imandosti[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div]خوب این جا دوتا مشکل هست شما فقط 3تا سرور بازی کردی و این در اول بازی سکه کمی بهت میده و مشکل دوم اینه که این فکر بیشتر بازی کنان عصر پادشاهان و فقط فکر شما نیست:arrow::arrow:[/div][/quote]
من دوتا سرور دیگه بودم وسط سرور حذف اکانت زدم[/div][/quote]
واسه چی؟
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]imandosti[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div]خوب حتما بازیت خوب نبوده که دوتا سرور صفر شدی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
:x:|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D[/div][/quote]
اگه مردی تو سرور 24 و 23 و 21 با هم کل بندازیم :twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.