ئوستان جاتون خالی ارمان یک وزنه ای زد!
همه تو حرکت 2ومشون 145 رو به ضور میزدن ارمان اومد همون اول 151 رو زد در این لحظه:
قیافه من:P
قیافه ارمان::)
قیافه حریف خوزستان:o
قیافه حریف کرمان:?
قیافه حریف ایلام:shock:
من نتوستم بیشتر بمونم ولی ایشالاه که رفته تیم ملی
همه تو حرکت 2ومشون 145 رو به ضور میزدن ارمان اومد همون اول 151 رو زد در این لحظه:
من نتوستم بیشتر بمونم ولی ایشالاه که رفته تیم ملی
ااا.. ایول ایشالا که همینطوری بره بالا
inera@att.net
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]ئوستان جاتون خالی ارمان یک وزنه ای زد!
من نتوستم بیشتر بمونم ولی ایشالاه که رفته تیم ملی[/div][/quote]
ااا.. ایول ایشالا که همینطوری بره بالا 8-)
ممنون دوستان.
اون 151 نبود 153 بود.جای اصلیش رو ندیدی رقابت خیلی سنگین بود.
دو بار در زدن وزنه ی 158 ناکام بودم.
رقابت در دوضرب شدید تر شد من بار اول وزنه ی 181 کیلویی رو زدم.بار دوم 187 رو انداختم بار سوم زدمش.
چند تا دلیل وجود داشت که من نتونستم رکورد های خودم که 160 و 195 بود رو بزنم.
یکی چون رکوردام چدیدا تغیرات زیادی کرده بود با وزنه های جدیدی روبرو بودم.
وزنم 3 کیلو کم شده بود دلیلاش 4 ساعت بودن در راه و استرس بود.
استرس کلی مسابقات زیاد بود.چون من تازه دارم وارد رده ی جوانان میشم ولی این مسابقه بزرگسالان بود.
ممنون دوستان.
اون 151 نبود 153 بود.جای اصلیش رو ندیدی رقابت خیلی سنگین بود.
دو بار در زدن وزنه ی 158 ناکام بودم.
رقابت در دوضرب شدید تر شد من بار اول وزنه ی 181 کیلویی رو زدم.بار دوم 187 رو انداختم بار سوم زدمش.
چند تا دلیل وجود داشت که من نتونستم رکورد های خودم که 160 و 195 بود رو بزنم.
یکی چون رکوردام چدیدا تغیرات زیادی کرده بود با وزنه های جدیدی روبرو بودم.
وزنم 3 کیلو کم شده بود دلیلاش 4 ساعت بودن در راه و استرس بود.
استرس کلی مسابقات زیاد بود.چون من تازه دارم وارد رده ی جوانان میشم ولی این مسابقه بزرگسالان بود.
ایشالله که رفته...
خوب شد یه چیزى گفتی بلخره...دیگه داشتم فکر میکردم ارمان وززنه عزز دستش افتاده کل باشگاه رو ترکونده!!
شوخیدم..بازم مثل همیشه,ارمان برنده میشه...
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ایشالله که رفته...
خوب شد یه چیزى گفتی بلخره...دیگه داشتم فکر میکردم ارمان وززنه عزز دستش افتاده کل باشگاه رو ترکونده!!
ایشالله که رفته...
ممنون ابجی.نمیدونم چرا شما دخترا دوست دارین وزنه بیافته حالا چه زمین چه روی ادم.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایشالله که رفته...
شوخیدم..بازم مثل همیشه,ارمان برنده میشه...[/div][/quote]
ممنون ابجی.نمیدونم چرا شما دخترا دوست دارین وزنه بیافته حالا چه زمین چه روی ادم.:o
نه بابا دوست ندارم..خدانکنه!! مخصوصا رو ادم..
ولی حالاچون من گفتم, همه دخترا دوس دارن!!
آرمان خان
sa-ghar
ایشالله که رفته...
ممنون ابجی.نمیدونم چرا شما دخترا دوست دارین وزنه بیافته حالا چه زمین چه روی ادم.
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ولی حالاچون من گفتم, همه دخترا دوس دارن!! [quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایشالله که رفته...
ممنون ابجی.نمیدونم چرا شما دخترا دوست دارین وزنه بیافته حالا چه زمین چه روی ادم.:o[/div][/quote]
ولی حالاچون من گفتم, همه دخترا دوس دارن!!
آرمان خان
sa-ghar
ایشالله که رفته...
نه محدثه هم میگفت.آدم حرفه ای باشه کم وزنه ای میوفته روش.نگران نباشید.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]نه بابا دوست ندارم..خدانکنه!! مخصوصا رو ادم..
ولی حالاچون من گفتم, همه دخترا دوس دارن!! [quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایشالله که رفته...
ممنون ابجی.نمیدونم چرا شما دخترا دوست دارین وزنه بیافته حالا چه زمین چه روی ادم.:o[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه محدثه هم میگفت.آدم حرفه ای باشه کم وزنه ای میوفته روش.نگران نباشید.:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.