اکانت پاپ زیاد داشتم golden coach , تو همه سرورا بوده پاپش هفته اول اگه دیده باشی بخوای میبندم باهات سر چی؟
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]سره پاپ بازی کسی ادعاش شد آیا ؟ :mrgreen: [/div][/quote]
اکانت پاپ زیاد داشتم golden coach , تو همه سرورا بوده پاپش هفته اول اگه دیده باشی بخوای میبندم باهات سر چی؟:)
سرور قهرمانان اصلا وقت کل و... نیست اما سرور تابستونی غیر کلاسیک و جایزه بزرگ هر چی باشه هستم(اکسپرس و سوپر اکسپرس)
نه بابا شوخی کردم ما رو که اصلا سرورقهرمانان راه هم نمیدن
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div]سرور قهرمانان اصلا وقت کل و... نیست اما سرور تابستونی غیر کلاسیک و جایزه بزرگ هر چی باشه هستم(اکسپرس و سوپر اکسپرس);)[/div][/quote]
سرور قهرمانان اصلا وقت کل و... نیست اما سرور تابستونی غیر کلاسیک و جایزه بزرگ هر چی باشه هستم(اکسپرس و سوپر اکسپرس)
بچه های پروپلیرز همه جا براشون یه کلکی میزنن که بیارنشون پایین.خداشاهده هر سروری رفتیم کل اتحادا ریخت سرمون
نمیدونم از چی ما میترسن
سرور 20 خیلی جالب بود با باگ هم از ما کم اوردن حذف اکانت زدن
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div]سرور قهرمانان اصلا وقت کل و... نیست اما سرور تابستونی غیر کلاسیک و جایزه بزرگ هر چی باشه هستم(اکسپرس و سوپر اکسپرس);)[/div][/quote]
نه بابا شوخی کردم ما رو که اصلا سرورقهرمانان راه هم نمیدن [/div][/quote]
بچه های پروپلیرز همه جا براشون یه کلکی میزنن که بیارنشون پایین.خداشاهده هر سروری رفتیم کل اتحادا ریخت سرمون:shock:
نمیدونم از چی ما میترسن:lol:
سرور 20 خیلی جالب بود با باگ هم از ما کم اوردن حذف اکانت زدن:D
اکانت پاپ زیاد داشتم golden coach , تو همه سرورا بوده پاپش هفته اول اگه دیده باشی بخوای میبندم باهات سر چی؟
اگه بدون تقـلب باشه آره ( هفته اول فیکس تحت حمابت )
600 تا سکه.
یا خودت بگو سر چی
بدون گلد میزنم من فقط
سرور 23 بدون گلد رفتم رتبه 30 بودم که با باگ زدنم ناکسا میای بدون گلد بزنیم؟
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]سره پاپ بازی کسی ادعاش شد آیا ؟ :mrgreen: [/div][/quote]
اکانت پاپ زیاد داشتم golden coach , تو همه سرورا بوده پاپش هفته اول اگه دیده باشی بخوای میبندم باهات سر چی؟:)[/div][/quote]
اگه بدون تقـلب باشه آره :) ( هفته اول فیکس تحت حمابت )
600 تا سکه.
یا خودت بگو سر چی[/div][/quote]
بدون گلد میزنم من فقط
سرور 23 بدون گلد رفتم رتبه 30 بودم که با باگ زدنم ناکسا میای بدون گلد بزنیم؟:)
600 تا سکه.
یا خودت بگو سر چی
بدون گلد میزنم من فقط
ارزش نداره ، بدون سکه هم نمیشه بازی کرد ، چون حداقل کاری که باید بکنی فعال کردن دو ردیف ساخته
سرور 23 هم بازیکن زیاد نداره ، یعنی نداره کلا
اوناییم که بودن فروختن یا ول کردن
ببین اگه پایه ای بگو میزاریم.
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]سره پاپ بازی کسی ادعاش شد آیا ؟ :mrgreen: [/div][/quote]
اکانت پاپ زیاد داشتم golden coach , تو همه سرورا بوده پاپش هفته اول اگه دیده باشی بخوای میبندم باهات سر چی؟:)[/div][/quote]
600 تا سکه.
بدون گلد میزنم من فقط
سرور 23 بدون گلد رفتم رتبه 30 بودم که با باگ زدنم ناکسا میای بدون گلد بزنیم؟:)[/div][/quote]
ارزش نداره ، بدون سکه هم نمیشه بازی کرد ، چون حداقل کاری که باید بکنی فعال کردن دو ردیف ساخته
اوناییم که بودن فروختن یا ول کردن[/div][/quote]
ببین اگه پایه ای بگو میزاریم.;)
600 تا سکه.
یا خودت بگو سر چی
بدون گلد میزنم من فقط
اوناییم که بودن فروختن یا ول کردن
ببین اگه پایه ای بگو میزاریم.
هستم ، پس همون 600 تا سکه دیگه ؟
من حرفی ندارم ولی با 3تای دیگه سر نیرو بستیم
اگه دست به نیروت خوبه تو هم بیا
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]erfan taghdar[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]سره پاپ بازی کسی ادعاش شد آیا ؟ :mrgreen: [/div][/quote]
600 تا سکه.
بدون گلد میزنم من فقط
سرور 23 بدون گلد رفتم رتبه 30 بودم که با باگ زدنم ناکسا میای بدون گلد بزنیم؟:)[/div][/quote]
اوناییم که بودن فروختن یا ول کردن[/div][/quote]
ببین اگه پایه ای بگو میزاریم.;)
[/div][/quote]
هستم ، پس همون 600 تا سکه دیگه ؟ :)[/div][/quote]
من حرفی ندارم ولی با 3تای دیگه سر نیرو بستیم:D
اگه دست به نیروت خوبه تو هم بیا;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.