آقا جان همه ی تغییرات نباید که واسه بازی باشه...
من اون سری گفتم همه درخواست بدین که قابلیت مدیریت تاپیک، محدود به حذف کامنت ها از طرف صاحب تاپیک
رو بوجود بیارند تا هم از اسپم دادن جلوگیری بشه هم تاپیک زیادی تولید نشه... اما کو گوش شنوا....|
3 سکه در هفته
i knew you were trouble
[quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div]آقا جان همه ی تغییرات نباید که واسه بازی باشه...
من اون سری گفتم همه درخواست بدین که [b]قابلیت مدیریت تاپیک، محدود به حذف کامنت ها از طرف صاحب تاپیک[/b]
رو بوجود بیارند تا هم از اسپم دادن جلوگیری بشه هم تاپیک زیادی تولید نشه... اما کو گوش شنوا....:?:|[/div][/quote]
3 سکه در هفته:mrgreen:
من اون سری گفتم همه درخواست بدین که قابلیت مدیریت تاپیک، محدود به حذف کامنت ها از طرف صاحب تاپیک
رو بوجود بیارند تا هم از اسپم دادن جلوگیری بشه هم تاپیک زیادی تولید نشه... اما کو گوش شنوا....|
3 سکه در هفته
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div]آقا جان همه ی تغییرات نباید که واسه بازی باشه...
من اون سری گفتم همه درخواست بدین که [b]قابلیت مدیریت تاپیک، محدود به حذف کامنت ها از طرف صاحب تاپیک[/b]
رو بوجود بیارند تا هم از اسپم دادن جلوگیری بشه هم تاپیک زیادی تولید نشه... اما کو گوش شنوا....:?:|[/div][/quote]
3 سکه در هفته:mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
اینو که من گقتم. شما به اسم خودت ثبت کردی
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div]آقا جان همه ی تغییرات نباید که واسه بازی باشه...
اینو که من گقتم. شما به اسم خودت ثبت کردی;)
با سلام دوستان
یه چیزی میگم گوش کنید
اگر برای غارت بیان و یه تیک بزارن که 100تا رو بزنه خب اینطور نمیشه عزیز دیگه همه میشن غارتگر
یعنی سطح رقابت تو هفته یک(برترین غارت) خیلی بالا میره اخه هفته اول بازی هر کسی بدون مولتی میتونه مدال حداقل 8 تا 10 رو بگیره
ولی بگم که هفته یک تنها میتونه هفته دوم به صورتی میتونه بدون مولتی مدال بگیره که فوق حرفه ایی باشه
برای سطج ساختمان هم بگم من کامل متن هاتون رو نخوندم چون نیم ساعت طول میکشه ولی بگم که نمیشه اینکارو کرد اخه اونی که روزی 1ساعت صبح یک ساعت ظهر یک ساعت شب انلاین میشه با کسی که روزی حداقل 10 ساعت انلاینه یکی میشه البته یکی از شما هم به این نکته اشاره کرد
اخه بازی درجه بندی داره ضعیف معمولی یا خوب یاحرفه ایی یا فوق حرفه ایی فوق حرفه ایی
این فوق حرفه ایی ها هم من که خودمو با اینکه صفحه یک زیاد اکانت داشتم جزشون نمیدونم چون اگر بری پشت سیسمشون و نگاشون کنی قیافت اینطوره
به عقیده من عصر پادشاهان داره برای سرور قهرمان بازی گرافیکی جدیدشو اماده میکنه
و بعد از اون هم گرافیک بازی بهتر میشه
البته طوری که من حدس میزنم
یاعلی
Moein4321
با سلام دوستان
یه چیزی میگم گوش کنید
اگر برای غارت بیان و یه تیک بزارن که 100تا رو بزنه خب اینطور نمیشه عزیز دیگه همه میشن غارتگر
یعنی سطح رقابت تو هفته یک(برترین غارت) خیلی بالا میره اخه هفته اول بازی هر کسی بدون مولتی میتونه مدال حداقل 8 تا 10 رو بگیره
ولی بگم که هفته یک تنها میتونه هفته دوم به صورتی میتونه بدون مولتی مدال بگیره که فوق حرفه ایی باشه
برای سطج ساختمان هم بگم من کامل متن هاتون رو نخوندم چون نیم ساعت طول میکشه ولی بگم که نمیشه اینکارو کرد اخه اونی که روزی 1ساعت صبح یک ساعت ظهر یک ساعت شب انلاین میشه با کسی که روزی حداقل 10 ساعت انلاینه یکی میشه البته یکی از شما هم به این نکته اشاره کرد
اخه بازی درجه بندی داره ضعیف معمولی یا خوب یاحرفه ایی یا فوق حرفه ایی فوق حرفه ایی
این فوق حرفه ایی ها هم من که خودمو با اینکه صفحه یک زیاد اکانت داشتم جزشون نمیدونم چون اگر بری پشت سیسمشون و نگاشون کنی قیافت اینطوره:o
یاعلی
با سلام دوستان
یه چیزی میگم گوش کنید
این فوق حرفه ایی ها هم من که خودمو با اینکه صفحه یک زیاد اکانت داشتم جزشون نمیدونم چون اگر بری پشت سیسمشون و نگاشون کنی قیافت اینطوره
یاعلی
خدا از دهنت بشنوه.(در مورد گرافیک بازی)
...
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]با سلام دوستان
یه چیزی میگم گوش کنید
این فوق حرفه ایی ها هم من که خودمو با اینکه صفحه یک زیاد اکانت داشتم جزشون نمیدونم چون اگر بری پشت سیسمشون و نگاشون کنی قیافت اینطوره:o
یاعلی[/div][/quote]
خدا از دهنت بشنوه.(در مورد گرافیک بازی)
تو کل بازی همایی که من رفتم
گرز-وارین-*-جنگ هایه فضایی-و.... عصر پادشاهان هم بهترین عملکرد و هم بهترین کیفیت گرافیکی رو داره به نظر من .....
فقط یه اشکالات کوچیک داره که حل کنن عالی میشه به مولا کاربرایه فعالش از 180000 میشن
1.800.000
البته حرف انتخاب نزاد و قوم رو نزنین که بازی رو خز میکنه به نظر من
البته یکی از دلایل محبوبیت عصر پادشاهان سادگی اون هست
این مطلب در 1392/12/22 17:08:14 نوشته شده است و در 1392/12/22 17:09:23 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
تو کل بازی همایی که من رفتم
گرز-وارین-تراوین-جنگ هایه فضایی-و.... عصر پادشاهان هم بهترین عملکرد و هم بهترین کیفیت گرافیکی رو داره به نظر من .....
فقط یه اشکالات کوچیک داره که حل کنن عالی میشه به مولا کاربرایه فعالش از 180000 میشن
1.800.000
البته حرف انتخاب نزاد و قوم رو نزنین که بازی رو خز میکنه به نظر من
البته یکی از دلایل محبوبیت عصر پادشاهان سادگی اون هست:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.