اینم توضیحات اتحادمون :
توضیحات :
سلام
خسته نباشید خدمت تموم بازیکن های سرور
این بود داستان این سرور
و کتیبه به حق به ما رسید و ما هم تقدیم میکنیم به تمام خوزستانی های عزیز و اعضا اتحاد که واقعا زحمت کشیدن واسه آرشیو دست همشون رو میبوسم
ما تو این سرور کار گروهی رو به همه نشون دادیم
این بحث هایی که مطرح میکنید همه حاشیه سازی هست که توسط عده ای کند ذهن وارد بازی شده و برای ما عادی هست
سعی کنید جنبه باخت داشته باشید و تموم
براتون در تمام مراحل زندگیتون آرزوی موفقیت دارم
(تیم آرشیو کتیبه)
خوب چند کلام هم من بگم:
اول یک تشکر بدهکارم به تمام بچه های اتحاد و یا دوستان خارج از اتحاد که کلی کمکمون کردن و به یاری این عزیزان ما ارشیو کردیم کتیبه رو.
جای تشکر داره از اقا حسن گل {موسس اتحاد} که تلاش زیادی برای اتحاد کردن
هم چنین یک تشکر هم از اقا ادیب گل که اکانتش رو * کردن اما اون این اتحادو بنا کرد و واسش زحمت کشید
بعدش هم یک تشکر ویژه به گروه ماورا که صبح و شب برای اکانت زحمت کشیدن هم غارت و هم شهر سازی و....
اعضای ماورا:
اقا هادی گل{فرمانده بودن تو اکانت}
اقا مجید و خانومشون که کم نزاشتن
خودم {شایان که کلی بچه هارو اذیت کردم تو اکانت}
اقا کمیل و حسین دو تا داداش که شبا نمی خوابیدن برای غارت و تلاش کردن تا اکانت به این جا رسید
اقا افشار و افشین {همه میشناسین}
علی استارت و اقا ارش {ستاره ی سهیله}
و در اخر هم گروهی که به اکانت ماورا اضافه شدن پویا-علی رضا-سعید-بهزاد-روفیا-صادق
از اقا مهرداد گل {پارکر} هم باید یک تشکر ویژه داشته باشم که خیلی کمکمون کردن
هم چنین اقا محمد گل اکانت {اذربایجانم} که فکر میکردن مولتی ماست
اقا رسول گل که برای اکانت ما زحمت کشیدن همیشه در حد توانشون کمک کردن {با داداششون امیر}
اگه کسی جا مونده بگه بنویسم
منم به همه اتحادای دیگه خسته نباشید میگم واقعا فکرشم نمیکردم اینقد ضعیف باشین بابا برید یکم بازی یاد بگیرید
برا خودتون میگم زشته 4 تا اتحاد این همه جمعیت نمیتونید یه اکانت رو صفر کنید
تبریک میگم به همه بچه های اتحاد خودمون کوچیک همتون حسن
اینم توضیحات اتحادمون :
توضیحات :
سلام
خسته نباشید خدمت تموم بازیکن های سرور
این بود داستان این سرور
و کتیبه به حق به ما رسید و ما هم تقدیم میکنیم به تمام خوزستانی های عزیز و اعضا اتحاد که واقعا زحمت کشیدن واسه آرشیو دست همشون رو میبوسم
ما تو این سرور کار گروهی رو به همه نشون دادیم
این بحث هایی که مطرح میکنید همه حاشیه سازی هست که توسط عده ای کند ذهن وارد بازی شده و برای ما عادی هست
سعی کنید جنبه باخت داشته باشید و تموم
براتون در تمام مراحل زندگیتون آرزوی موفقیت دارم
(تیم آرشیو کتیبه)
خوب چند کلام هم من بگم:
اول یک تشکر بدهکارم به تمام بچه های اتحاد و یا دوستان خارج از اتحاد که کلی کمکمون کردن و به یاری این عزیزان ما ارشیو کردیم کتیبه رو.
جای تشکر داره از اقا حسن گل {موسس اتحاد} که تلاش زیادی برای اتحاد کردن
هم چنین یک تشکر هم از اقا ادیب گل که اکانتش رو * کردن اما اون این اتحادو بنا کرد و واسش زحمت کشید
بعدش هم یک تشکر ویژه به گروه ماورا که صبح و شب برای اکانت زحمت کشیدن هم غارت و هم شهر سازی و....
اعضای ماورا:
اقا هادی گل{فرمانده بودن تو اکانت}
اقا مجید و خانومشون که کم نزاشتن
خودم {شایان که کلی بچه هارو اذیت کردم تو اکانت}
اقا کمیل و حسین دو تا داداش که شبا نمی خوابیدن برای غارت و تلاش کردن تا اکانت به این جا رسید
اقا افشار و افشین {همه میشناسین}
علی استارت و اقا ارش {ستاره ی سهیله}
و در اخر هم گروهی که به اکانت ماورا اضافه شدن پویا-علی رضا-سعید-بهزاد-روفیا-صادق
از اقا مهرداد گل {پارکر} هم باید یک تشکر ویژه داشته باشم که خیلی کمکمون کردن
هم چنین اقا محمد گل اکانت {اذربایجانم} که فکر میکردن مولتی ماست
اقا رسول گل که برای اکانت ما زحمت کشیدن همیشه در حد توانشون کمک کردن {با داداششون امیر}
اگه کسی جا مونده بگه بنویسم
منم به همه اتحادای دیگه خسته نباشید میگم واقعا فکرشم نمیکردم اینقد ضعیف باشین بابا برید یکم بازی یاد بگیرید
برا خودتون میگم زشته 4 تا اتحاد این همه جمعیت نمیتونید یه اکانت رو صفر کنید
تبریک میگم به همه بچه های اتحاد خودمون کوچیک همتون حسن