آیا میدانستید تنها رکرد انحراف پست توی انجمنه عصر پادشاهانه
آیا میدانستید این کار کیه
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]آیا میدانستید تنها رکرد انحراف پست توی انجمنه عصر پادشاهانه:mrgreen:[/div][/quote]
آیا میدانستید این کار کیه:?::mrgreen:
آیا میدانید بهترین بازیکن عصر پادشاهان در انجمن است؟>
از خودت تعریف نکن
خودمو نمیگم بابا ...
منکه هیچی بلد نیستم
وخته رفتنه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]آیا میدانید بهترین بازیکن عصر پادشاهان در انجمن است؟>[/div][/quote]
از خودت تعریف نکن:arrow:[/div][/quote]
خودمو نمیگم بابا ...
منکه هیچی بلد نیستم
از خودت تعریف نکن
خودمو نمیگم بابا ... منکه هیچی بلد نیستم
پس کیه همون legend
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]آیا میدانید بهترین بازیکن عصر پادشاهان در انجمن است؟>[/div][/quote] از خودت تعریف نکن:arrow:[/div][/quote] خودمو نمیگم بابا ... منکه هیچی بلد نیستم[/div][/quote]
پس کیه همون legend
از خودت تعریف نکن
خودمو نمیگم بابا ... منکه هیچی بلد نیستم
پس کیه همون legend
و
وخته رفتنه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]آیا میدانید بهترین بازیکن عصر پادشاهان در انجمن است؟>[/div][/quote] از خودت تعریف نکن:arrow:[/div][/quote] خودمو نمیگم بابا ... منکه هیچی بلد نیستم[/div][/quote]
پس کیه همون legend[/div][/quote]
و
آیا میدانید که هر * از لینک من ثبت نام کنه در قلب من جا داره؟
ایا میدانستید ما چقدر الافیم ؟درجشو ثابت کنید
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]آیا میدانید که هر کس از لینک من ثبت نام کنه در قلب من جا داره؟[/div][/quote]
ایا میدانستید ما چقدر الافیم ؟درجشو ثابت کنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.