آقا به نظرتون قدیما که دست شویی نبوده چی کار می کردن؟
نه چیکار میکردن؟
جدی می گم چی کارمی کردند؟
میرفتن پشت درخت کارشون رو میکردن تو به این میگی علمی 2تا دیگه از این پستا بزنی فکر کنم پست رو ببندن
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]آیا میدانستید یاقوت کاربردش برای تبدیل لیزر هست[/div][/quote]
آقا به نظرتون قدیما که دست شویی نبوده چی کار می کردن؟[/div][/quote]
نه چیکار میکردن؟[/div][/quote]
جدی می گم چی کارمی کردند؟:?::?::?::?:[/div][/quote]
میرفتن پشت درخت کارشون رو میکردن تو به این میگی علمی 2تا دیگه از این پستا بزنی فکر کنم پست رو ببندن:D:mrgreen:
یه ماده ایه که باعث دور شدن کائنات از هم میشه و از اتم تشکیل نشده و همه جا وجود داره
هیچک س ماهیتش رو نمیدونه ولی 100% اطمینان دارن وجود داره چون ماهیتش رو نمیدونن بهش ماده تاریک میگن
انسان ها هم ساخته ی ماده ی تریک هستند؟
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]ماده ی تاریک چیه؟[/div][/quote]
یه ماده ایه که باعث دور شدن کائنات از هم میشه و از اتم تشکیل نشده و همه جا وجود داره
هیچک س ماهیتش رو نمیدونه ولی 100% اطمینان دارن وجود داره چون ماهیتش رو نمیدونن بهش ماده تاریک میگن[/div][/quote]
انسان ها هم ساخته ی ماده ی تریک هستند؟
این جالب ترین مطلب این پست بود
بینگو قست انحراف پست دادی
بچه ها پست رو منحرف نکنید
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شماها میدونستید من تو انجمن عضوم؟[/div][/quote]
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شماها میدونستید من تو انجمن عضوم؟[/div][/quote]
بچه ها پست رو منحرف نکنید[/div][/quote]
اجازه نمیدم منحرف کنی
ایا میدونستید عامل اصلیه بوجود اورنده ی نفت پلانگتون های کف دریاها هستند
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شماها میدونستید من تو انجمن عضوم؟[/div][/quote]
اجازه نمیدم منحرف کنی:x
ایا میدونستید عامل اصلیه بوجود اورنده ی نفت پلانگتون های کف دریاها هستند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.