2ساعت و 30 دقیقه مونده به آرشیو کتیبه
پیشاپیش به تمومه بچه های خوزستان این پیروزی رو تبریک میگم...
واقعا رقابت جانانه ای بود که تو هیچ سروری مثل این ندیده بودم..
به هر دری زدیم که بگیریم کتیبه رو نشد
در هرصورت آرشیو کتیبه رو به دوست عزیزم هادی تبریک میگم..امیدوارم تو دنیای واقعی هم موفق باشن..
این مطلب در 1392/12/16 18:39:43 نوشته شده است و در 1392/12/17 18:56:31 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
2ساعت و 30 دقیقه مونده به آرشیو کتیبه
پیشاپیش به تمومه بچه های خوزستان این پیروزی رو تبریک میگم...
واقعا رقابت جانانه ای بود که تو هیچ سروری مثل این ندیده بودم..
به هر دری زدیم که بگیریم کتیبه رو نشد:D:D
در هرصورت آرشیو کتیبه رو به دوست عزیزم هادی تبریک میگم..امیدوارم تو دنیای واقعی هم موفق باشن..
دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان نگیز رو از دست ندید..
احتمالا کتیبه رو از فرد کنونی خواهیم گرفت
فقط 1 روز دیگه مونده
به این خیال باش که بتونی از ماورا بگیری .
ما بچه های خوزستان پشت ماورا هستیم شدید
به امید ارشیو کتیبه
این مطلب در 1392/12/16 18:41:39 نوشته شده است و در 1392/12/16 18:42:15 ویرایش شده است .
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان نگیز رو از دست ندید..
احتمالا کتیبه رو از فرد کنونی خواهیم گرفت;);)
[/div][/quote]
فقط 1 روز دیگه مونده
به امید ارشیو کتیبه
دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان نگیز رو از دست ندید..
فقط 1 روز دیگه مونده
به امید ارشیو کتیبه
حالا ما سعیمونو میکنیم و امیدمون هم به خداست..هرچند همه ی بازیکنای ماورا از رفقا هستن ولی خب نمیشه کاریش کرد..
رفاقت و در کنارش رقابت
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان نگیز رو از دست ندید..
[/div][/quote]
فقط 1 روز دیگه مونده
به امید ارشیو کتیبه
[/div][/quote]
حالا ما سعیمونو میکنیم و امیدمون هم به خداست..هرچند همه ی بازیکنای ماورا از رفقا هستن ولی خب نمیشه کاریش کرد..
رفاقت و در کنارش [b]رقابت[/b];);)
تا حالا شده کسی نتونه کتیبه را آرشیو کنه ؟
این که کلی شهر مونده براش
ممد دراگون سرور 19 ترکید باز توسنت کتیبه را آرشیو کنه
تاحالا که شده
سرور 16 گینگیزا کتیبه رو از بازیکن گرفتن
در رابطه با اینکه میگی کلی شهر براش مونده باید بگم اگه هماهنگ باشیم تک تک صفر میشن
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]تا حالا شده کسی نتونه کتیبه را آرشیو کنه ؟ :?::!:
ممد دراگون سرور 19 ترکید باز توسنت کتیبه را آرشیو کنه :?[/div][/quote]
تاحالا که شده
سرور 16 گینگیزا کتیبه رو از بازیکن گرفتن:lol::lol::lol::lol:
در رابطه با اینکه میگی کلی شهر براش مونده باید بگم اگه هماهنگ باشیم تک تک صفر میشن
تا حالا شده کسی که کتیبه را زده نتونه را آرشیو کنه ؟
اره باو
16
3
7
خیل شده ها
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]تا حالا شده کسی که کتیبه را زده نتونه را آرشیو کنه ؟ :?::!:
اره باو
16
3
7
خیل شده ها;)
تا حالا شده کسی که کتیبه را زده نتونه را آرشیو کنه ؟
اره باو
16
3
7
خیل شده ها
کتیبه دست خودمون میمونه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]تا حالا شده کسی که کتیبه را زده نتونه را آرشیو کنه ؟ :?::!:
اره باو
16
3
7
خیل شده ها;)[/div][/quote]
کتیبه دست خودمون میمونه
دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان انگیز رو از دست ندید..
تو کدوم اتحادی؟؟؟
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان انگیز رو از دست ندید..
[/div][/quote]
تو کدوم اتحادی؟؟؟
دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان انگیز رو از دست ندید..
تو کدوم اتحادی؟؟؟
چطور مگه؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دوستان همونطور که میدونید الآن کتیبه سرور 17 در حال آرشیوه..من تو این دوازده سروری که بازی کردم سروری مثل 17 ندیدم..خدایی خیلی هیجان داره...طی 1 روز و نصف جمعیت طرف از 90000 اومده 50000..و تاحالا 250 میل دفاع کرده...توصیه میکنم برید سرور 17 این لحظات هیجان انگیز رو از دست ندید..
[/div][/quote]
تو کدوم اتحادی؟؟؟[/div][/quote]
چطور مگه؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.