جایی که خیلی خوب بود وهمه صمیمی بودن.
ولی با یه اشتباه مدیر دیگه فکرنکنم انجمن باشه
می دونم رفتم تو لیست مسدودی ها
صرفا جهت اطلاع
اگه قرار بود کسی به خاطر ایراد گرفتن به مدیریت اینجا بره تو لیست مسدودی، الان اعضای آنلاین اینجا در حد انگشتان دست هم نبود.
کلا همه دوستان یه جورایی ارادت داریم خدمتشون
شما جواب ما رو ندادی ها
من نباید دخالت میکردم . ولی مدیر گفته بود که کسی نقل نکنه و جواب کسیو نده.
پست شما هم فکر نمی کنم سوال داشته بود که جواب داشته باشه .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rismanchian2[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]rismanchian2[/b][/div][div]جایی که خیلی خوب بود وهمه صمیمی بودن.
ولی با یه اشتباه مدیر دیگه فکرنکنم انجمن باشه
می دونم رفتم تو لیست مسدودی ها[/div][/quote]
صرفا جهت اطلاع
اگه قرار بود کسی به خاطر ایراد گرفتن به مدیریت اینجا بره تو لیست مسدودی، الان اعضای آنلاین اینجا در حد انگشتان دست هم نبود.
کلا همه دوستان یه جورایی ارادت داریم خدمتشون[/div][/quote]
شما جواب ما رو ندادی ها[/div][/quote]
من نباید دخالت میکردم . ولی مدیر گفته بود که کسی نقل نکنه و جواب کسیو نده.
پست شما هم فکر نمی کنم سوال داشته بود که جواب داشته باشه .
انجمن معنای زیادی داره
اما انجمن عصر پادشاهان رو میشه هر جوری معنی کرد
انجمن عصرپادشاهان در تئوری یعنی جایی برای آشنایی بیشتر بازیکنان و بحث و گفتگو پیشنهاد در مورد بازی
اما در عمل تعداد های پست های مربوط به بازی یک سوم کل پست ها رو تشکیل داد
hiiiiis jangjo khabide
انجمن معنای زیادی داره
اما انجمن عصر پادشاهان رو میشه هر جوری معنی کرد
انجمن عصرپادشاهان در تئوری یعنی جایی برای آشنایی بیشتر بازیکنان و بحث و گفتگو پیشنهاد در مورد بازی
اما در عمل تعداد های پست های مربوط به بازی یک سوم کل پست ها رو تشکیل داد
انجمن به دستهای از مردم گویند که در جایی گرد آمده باشند یا مکان این گرد آمدن که برای کنکاش یا امر دیگر صورت گیرد.
حالا بستگی به نوع انجمن داره ... مثلا انجمن عصر پادشاهان برای بحث در مورد بازی هست حالا در کنارش برای اینکه از خشکی در بیاد فان هم باشه
این مطلب در 1392/12/15 14:01:17 نوشته شده است و در 1392/12/15 14:02:15 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
انجمن به دستهای از مردم گویند که در جایی گرد آمده باشند یا مکان این گرد آمدن که برای کنکاش یا امر دیگر صورت گیرد.
حالا بستگی به نوع انجمن داره ... مثلا انجمن عصر پادشاهان برای بحث در مورد بازی هست حالا در کنارش برای اینکه از خشکی در بیاد فان هم باشه
سایتی برای تبادل مطالب مختلف ،بحث های مختلف و سرگرم شدن و ... به همراه روابط دوستانه با اعضای انجمن و دارای قوانین مشخص
انجمن عصرپادشاهان کاربرد اصلیش برای بحث های در مورد بازی یه .
inera@att.net
سایتی برای تبادل مطالب مختلف ،بحث های مختلف و سرگرم شدن و ... به همراه روابط دوستانه با اعضای انجمن و دارای قوانین مشخص
انجمن عصرپادشاهان کاربرد اصلیش برای بحث های در مورد بازی یه .
این مطلب در 1392/12/15 15:24:19 نوشته شده است و در 1392/12/15 15:24:45 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]فکر کنم یه بار یه 600-500 نفری بودن[/div][/quote]
خالی نبند دیگه :lol:
ولی من یادمه یه بار 6 خط بودن ;)
دوستان از بحث خارج شدیما...
عکسشو میدم تو ان نبودی بابا خب کل صفحه پر بود عکسشو من الان ندارم ولی یه 25-30 خط بود
دمت گرم از تو انتظار نداشتم
این مطلب در 1392/12/15 15:26:27 نوشته شده است و در 1392/12/15 15:26:44 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]فکر کنم یه بار یه 600-500 نفری بودن[/div][/quote]
دوستان از بحث خارج شدیما...[/div][/quote]
مهدی دمت گرم
عکسشو میدم تو ان نبودی بابا خب کل صفحه پر بود عکسشو من الان ندارم ولی یه 25-30 خط بود
دمت گرم از تو انتظار نداشتم;)
توی این مبحث هر کاربر تعریف خودش رو از انجمن بنویسه لطفا. انجمن چیست؟
نکته : هر کاربر فقط یه تعریف میتونه ثبت کنه و از نقل قول و ارسال جواب برای همدیگه خودداری کنید.
محلی برای زدن حرف دل
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]توی این مبحث هر کاربر تعریف خودش رو از انجمن بنویسه لطفا.
[b]انجمن چیست؟[/b]
نکته : هر کاربر فقط یه تعریف میتونه ثبت کنه و از نقل قول و ارسال جواب برای همدیگه خودداری کنید.
[/div][/quote]
محلی برای زدن حرف دل:cry:
من خودم از انجمن هم به عنوان یه منبع براى راهنمایی خواستن از حرفه ای ها درباره بازی استفاده میکردم(اون موقع ک بازی میکردم)..هم یا بهتره بگم بیشتر برای سرگرمی.
به نظرم این انجمن تا حدی با بقیه انجمنا فرق داره.این انجمن برام نسبت به اونا جذاب تره.
خب یه موقع هایی یه سری مسائل ناراحت کننده پیش میاد.ولی خب چیزاى ناراحت کننده همه جا هست و بعد یه مدت رفع میشه.باید کنار اومد.
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
من خودم از انجمن هم به عنوان یه منبع براى راهنمایی خواستن از حرفه ای ها درباره بازی استفاده میکردم(اون موقع ک بازی میکردم)..هم یا بهتره بگم بیشتر برای سرگرمی.
به نظرم این انجمن تا حدی با بقیه انجمنا فرق داره.این انجمن برام نسبت به اونا جذاب تره.
خب یه موقع هایی یه سری مسائل ناراحت کننده پیش میاد.ولی خب چیزاى ناراحت کننده همه جا هست و بعد یه مدت رفع میشه.باید کنار اومد.
دمت گرم از تو انتظار نداشتم
یه جوری میگی انگار من در حقت نامردی کردم.
خب عکسشو من جایی ندیده بودم و تا الان هم نمی دونستم .
بچه ها نگا کنید دارید اسپم میدیدا !!!!!!!!!!!!!! ول کنید ادامه تاپیک>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]فکر کنم یه بار یه 600-500 نفری بودن[/div][/quote]
دوستان از بحث خارج شدیما...[/div][/quote]
مهدی دمت گرم
دمت گرم از تو انتظار نداشتم;)[/div][/quote]
یه جوری میگی انگار من در حقت نامردی کردم.
خب عکسشو من جایی ندیده بودم و تا الان هم نمی دونستم .
بچه ها نگا کنید دارید اسپم میدیدا !!!!!!!!!!!!!! ول کنید ادامه تاپیک>>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.