ببر که صبور نیست.بایک حرکت کوچیک به آدم حمله میکنه.
ببر حتی اگه گشنشون باشه صبر می کنند و یک کمین گاه خوب پیدا می کنند بعد حمله
من از ببر خوشم نمیاد.باید عکس شیر بزاری
شنیدین که میگن تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم؟=تو عصر پادشاهان میگن تا سرباز داری رفیقتم عاشق شهر تیپتم
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div]میبینم که بی صبری ببر که صبوره:mrgreen::mrgreen::D:D:D:D:lol::lol:[/div][/quote]
اره اگر ماره نیشش نزنه خیلی صبوره;)[/div][/quote]
ببر که صبور نیست.بایک حرکت کوچیک به آدم حمله میکنه.:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ببر حتی اگه گشنشون باشه صبر می کنند و یک کمین گاه خوب پیدا می کنند بعد حمله:geek:[/div][/quote]
من از ببر خوشم نمیاد.باید عکس شیر بزاری:ugeek::ugeek:
ببر که صبور نیست.بایک حرکت کوچیک به آدم حمله میکنه.
ببر حتی اگه گشنشون باشه صبر می کنند و یک کمین گاه خوب پیدا می کنند بعد حمله
من از ببر خوشم نمیاد.باید عکس شیر بزاری
ببرها از نظر قدرت 15% و از نظر سرعت 75% از شیر ها قویتر و سریع تر هستند
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
[quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div]میبینم که بی صبری ببر که صبوره:mrgreen::mrgreen::D:D:D:D:lol::lol:[/div][/quote]
اره اگر ماره نیشش نزنه خیلی صبوره;)[/div][/quote]
ببر که صبور نیست.بایک حرکت کوچیک به آدم حمله میکنه.:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ببر حتی اگه گشنشون باشه صبر می کنند و یک کمین گاه خوب پیدا می کنند بعد حمله:geek:[/div][/quote]
من از ببر خوشم نمیاد.باید عکس شیر بزاری:ugeek::ugeek:
[/div][/quote]
ببرها از نظر قدرت 15% و از نظر سرعت 75% از شیر ها قویتر و سریع تر هستند:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.