[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
من کچل نیستم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
من کچل نیستم [/div][/quote]
خوووب
میبینم که خوشگلی
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
خوووب
میبینم که خوشگلی[/div][/quote]
میبینم که میدونم خوشگلم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
چیچڪ
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
خوووب
میبینم که میدونم خوشگلم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
میبینم که لوووووول
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
خوووب
[/div][/quote]
میبینم که لوووووول[/div][/quote]
میبینی که چی..........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
چیچڪ
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote]
خوووب
[/div][/quote]
میبینم که لوووووول[/div][/quote]
میبینی که چی..........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
میبینم که 22 ریالی هستی
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote] من کچل نیستم [/div][/quote] خوووب میبینم که خوشگلی[/div][/quote] میبینم که میدونم خوشگلم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/div][/quote] میبینم که لوووووول[/div][/quote] میبینی که چی..........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] میبینم که 22 ریالی هستی[/div][/quote]
چه ربطی داشت
چیچڪ
[quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]superbee[/b][/div][div]میبینم که یک تاپیکو چرا انقدر ادامه میدید[/div][/quote] میبینم که کچل هستی[/div][/quote] من کچل نیستم [/div][/quote] خوووب میبینم که خوشگلی[/div][/quote] میبینم که میدونم خوشگلم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/div][/quote] میبینم که لوووووول[/div][/quote] میبینی که چی..........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] میبینم که 22 ریالی هستی[/div][/quote]
چه ربطی داشت[/div][/quote]
عسیسم ربط به ربط ربط داره ولی بی ربطه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.