[quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div]میبینم که همتون جمعتون جمعه امامشارکتتون کمه![/div][/quote]
می بینم که سارا خانم شب شده دوباره اومه[/div][/quote]
عیبی داره؟![/div][/quote]
نه.
خفاش شب![/div][/quote]
خفاش خودتی![/div][/quote]
جدیدا دخترا هم کم نمیارن:lol:[/div][/quote]
تاچش پسرادراد![/div][/quote]
دیگه داری پر رو میشیا:x
دیگه بچه ها گند شو در نیارین دیگه اصلا همه نمیدونم چرا بی جنبه شدن
از ما گذشت ............
دیگه بچه ها گند شو در نیارین دیگه اصلا همه نمیدونم چرا بی جنبه شدن :x:x:x:x:x:x:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
دیگه بچه ها گند شو در نیارین دیگه اصلا همه نمیدونم چرا بی جنبه شدن
یاشه،من تسلیم دیگه ام بحث نمیکنم البته فقط باآقامجتبی!
ه من عشق تعارف نکنید قبلا صرف شده قلیانم را بدهید تا خاطراتم را دود کنم!!
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]دیگه بچه ها گند شو در نیارین دیگه اصلا همه نمیدونم چرا بی جنبه شدن :x:x:x:x:x:x:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
یاشه،من تسلیم دیگه ام بحث نمیکنم البته فقط باآقامجتبی!
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div]میبینم که همتون جمعتون جمعه امامشارکتتون کمه![/div][/quote]
نه.
خفاش شب![/div][/quote]
دیگه داری پر رو میشیا:x[/div][/quote]
نه چش ما در نمیاد زور نزن!
ه من عشق تعارف نکنید قبلا صرف شده قلیانم را بدهید تا خاطراتم را دود کنم!!
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div]میبینم که همتون جمعتون جمعه امامشارکتتون کمه![/div][/quote]
نه.
خفاش شب![/div][/quote]
دیگه داری پر رو میشیا:x[/div][/quote]
نه چش ما در نمیاد زور نزن![/div][/quote]
باشه بابا شماها خوبین...شماهازرو....شماها هورا....اصن اهورا!!!مابدیم......
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.