میبینید چقدر اواتارم قشنگه

چون میگذرد نیست غمی...

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/10/19 15:04:57
میبینید چقدر اواتارم قشنگه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چون میگذرد نیست غمی...
![]() |
|
1391/10/19 15:05:52
بای.من میرم الان بر میگردم.
![]() ![]() چون میگذرد نیست غمی...
![]() |
|
1391/10/19 16:49:46
میبینم که بچه ها همشون رفتن
![]() ![]() ![]() چون میگذرد نیست غمی...
![]() |
|
1391/10/19 17:17:29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1391/10/19 17:35:04
میبینم که چه قدر ذوق کردی اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات |
|
1391/10/19 17:41:54
حالا ما یک جمله بگیم میشیم منحرف گر پستهمه میریزن سر ما. ![]() ![]() ![]() بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ ![]() یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/10/19 17:44:30
نه دادا شما ثابت شده ای ما شوخی کردیم. میبینم که زیبای خفته شدی با اون صورتت ![]() ![]() من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود: |
|
1391/10/19 17:45:09
![]() بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ ![]() یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/10/19 17:45:38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1391/10/19 17:47:21
حالا ناز نکن دیگه راست میگن دیگه منحرف کردی من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود: |
منوی کاربری
|
||