من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]میبینم که اومدم[/div][/quote]
میبینم که سیبیل در اوردی:lol:[/div][/quote]
خیلی وقته سبیل درآورده:lol::lol::lol::lol:
میبینم که........[/div][/quote]
میبینم که صورتی پوش شدی:lol:;)[/div][/quote]
میبینم که عشق تختخ نردی[/div][/quote]
اره داداش ولی کسی نیست که بازی کنیم:roll:
قوانینش رو بگو اگه خوشم اومد با هم بازی میکنیم میشه تو اینترنت انلاینش رو پیدا کرد
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]میبینم که اومدم[/div][/quote]
اره داداش ولی کسی نیست که بازی کنیم:roll:[/div][/quote]
قوانینش رو بگو اگه خوشم اومد با هم بازی میکنیم میشه تو اینترنت انلاینش رو پیدا کرد
چرا نشه بنویس برات بازیشو میاره
چون میگذرد نیست غمی...
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]میبینم که اومدم[/div][/quote]
اره داداش ولی کسی نیست که بازی کنیم:roll:[/div][/quote]
قوانینش رو بگو اگه خوشم اومد با هم بازی میکنیم میشه تو اینترنت انلاینش رو پیدا کرد[/div][/quote]
چرا نشه بنویس برات بازیشو میاره:lol::lol:8-)8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.