سلام
خیلی از دوستان میگفتن که این اکانت the bena erfan تو سرور ۲۳ باگ زده و این حرفا
الان رفتم دیدم مثل اینکه فارم شده کسی میدون چجوری ؟ کی فارمش کرده ؟! اون همه گفتین نیرو داره و این حرفا چیشد پس ؟
سلام
خیلی از دوستان میگفتن که این اکانت the bena erfan تو سرور ۲۳ باگ زده و این حرفا
الان رفتم دیدم مثل اینکه فارم شده کسی میدون چجوری ؟:mrgreen: کی فارمش کرده ؟!:shock: اون همه گفتین نیرو داره و این حرفا چیشد پس ؟
نه فارم شده ۳ روز جمعیتش یدونه زیاد نشده از شهرها هم جاسوسی زدم خودم همه شهرش خالی
جمعیتش کم هم شده مثل اینکه کاتا هم شده الانم رنک ۱۳ِ
من جاسوسی زدم از ساختمونا دیدم فقط پاپ زده بود چون سطح منابع ۸ بود مثلا اما سفارتو بازار آکادمی ۲۰
پاپ بازها عبرت بگیرن
نه فارم شده ۳ روز جمعیتش یدونه زیاد نشده از شهرها هم جاسوسی زدم خودم همه شهرش خالی :twisted:
جمعیتش کم هم شده مثل اینکه کاتا هم شده الانم رنک ۱۳ِ :lol:
من جاسوسی زدم از ساختمونا دیدم فقط پاپ زده بود چون سطح منابع ۸ بود مثلا اما سفارتو بازار آکادمی ۲۰:shock::lol:
پاپ بازها عبرت بگیرن8-)
کجاش جالبه؟؟؟؟اصلا چه ربطی به ما داره؟؟خب هرکس ممکنه فارم بشه
1- اگه به شما ربطی نداره پستی تو این تاپیک نزن
2- پس عشق شما هم به ما ربطی نداره شما هم ببینم تاپیک عشقی زدی میام همین پستو میزنم میگم هرکسی ممکنه عاشق بشه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]کجاش جالبه؟؟؟؟اصلا چه ربطی به ما داره؟؟خب هرکس ممکنه فارم بشه:!:[/div][/quote]
2- پس عشق شما هم به ما ربطی نداره شما هم ببینم تاپیک عشقی زدی میام همین پستو میزنم میگم هرکسی ممکنه عاشق بشه
جواب دندان شکنی بود.ممنون
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]کجاش جالبه؟؟؟؟اصلا چه ربطی به ما داره؟؟خب هرکس ممکنه فارم بشه:!:[/div][/quote]
2- پس عشق شما هم به ما ربطی نداره شما هم ببینم تاپیک عشقی زدی میام همین پستو میزنم میگم هرکسی ممکنه عاشق بشه[/div][/quote]
http://pardisgame.net/images/ysmiles/24.gif
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]کجاش جالبه؟؟؟؟اصلا چه ربطی به ما داره؟؟خب هرکس ممکنه فارم بشه:!:[/div][/quote]
2- پس عشق شما هم به ما ربطی نداره شما هم ببینم تاپیک عشقی زدی میام همین پستو میزنم میگم هرکسی ممکنه عاشق بشه[/div][/quote]
جواب دندان شکنی بود.ممنون[/div][/quote]
http://pardisgame.net/images/ysmiles/24.gif
البته عزیز من من قصد توهین نداشتم فقط یکم راهنماییی کردم
اگر ناراحت شدی ببخشید
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]کجاش جالبه؟؟؟؟اصلا چه ربطی به ما داره؟؟خب هرکس ممکنه فارم بشه:!:[/div][/quote]
جواب دندان شکنی بود.ممنون[/div][/quote]
البته عزیز من من قصد توهین نداشتم فقط یکم راهنماییی کردم
اگر ناراحت شدی ببخشید
خیلی دوست دارم بدونم دلیلش چیه اما تا اونجا که من شنیدم از اتحاد body guard بهش گفتن بیا تو اتحاد
بعد اینکه رفت اونجا از گزارش اتحاد آمار نیروهای اونو در اوردن بعد اخراجش کردنو فارمش کردن
اگه اینجوری باش خیلی نامردی
خیلی دوست دارم بدونم دلیلش چیه اما تا اونجا که من شنیدم از اتحاد body guard بهش گفتن بیا تو اتحاد
بعد اینکه رفت اونجا از گزارش اتحاد آمار نیروهای اونو در اوردن بعد اخراجش کردنو فارمش کردن
اگه اینجوری باش خیلی نامردی:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.