elcabo
grobs
elcabo
شاه قدرت
داداش کلا نیرو چیزه بی خودیه سعی کن رو جمعیت تمرکز کنی که حرف اولو تو بازی جمعیت میزنه
جوادو مخت تاب زده ها؟
بیا مطب خودم خودم درمونت میکنم
همین امسال شما هستن که باعث میشن مردم الکی نیرو سازی کنن
بابا بیخیال فقط منابع بدید بالا تا قدرت مند باشید
این جواد پاپ بازی رو رایج میکنه تا... بزار با این ضرب المثل عصرپادشاهانی آشنات کنم خودت میگیری
:
پاپ های امروز... فارم های فردا
بله جواد درست میگه نیرو کلا چیز بیخودیه اونایی که نیرو ندارن همیشه موفق هستن اینو تجربه که ثابت نکرده علم هم انگار نتونسته ثابت کنه اینو خود جواد الکابو به ما ثابت کرده
این مطلب در 1392/12/07 15:24:32 نوشته شده است و در 1392/12/07 15:25:34 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]شاه قدرت[/b][/div][div]سلام دوستام:mrgreen::mrgreen::D
من جمعیتم 376 حدود 500 تا کماندار 1150نیزه دار420شمشیر زن وبا اونایی که در حال ساخته فک کنم 450 تا جاسوس دارم همشون میانگین سطح4و5 هستن نسبت نیروم به جمعیتم خوبه؟ منابعمم بالای 10 هزاره میانگین 12 هزار است خوبه؟ فقط خواهشا حمله نکنید:roll:[/div][/quote]
داداش کلا نیرو چیزه بی خودیه سعی کن رو جمعیت تمرکز کنی که حرف اولو تو بازی جمعیت میزنه[/div][/quote]
جوادو مخت تاب زده ها؟
بیا مطب خودم خودم درمونت میکنم
[/div][/quote]
همین امسال شما هستن که باعث میشن مردم الکی نیرو سازی کنن
بابا بیخیال فقط منابع بدید بالا تا قدرت مند باشید[/div][/quote]
این جواد پاپ بازی رو رایج میکنه تا... بزار با این ضرب المثل عصرپادشاهانی آشنات کنم خودت میگیری:mrgreen: :
پاپ های امروز... فارم های فردا :D
بله جواد درست میگه نیرو کلا چیز بیخودیه اونایی که نیرو ندارن همیشه موفق هستن اینو تجربه که ثابت نکرده علم هم انگار نتونسته ثابت کنه اینو خود جواد الکابو به ما ثابت کرده :mrgreen::lol: