بله
چرا که نه
تو اک مرکز ی قسمت انتقال اک یکیشونو بفروش
مرسییییییییییییییییییی
البته الان دیگه زیر 100 هزار تومن نمیتونی بفروشی.قانون جدیده.
مطمعنی؟
یعنی اکانت با قیمت 0 یا 25000 تومن نمیشه انتقال داد؟
من هفته ی پیش 40 اک فروختم ولی جدیدا قیمت پایه رو 100 تومن کردن.اصلا به اونا چه ربطی داره میخوایم اک رو چند بفروشیم.
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mammad666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]بله
چرا که نه
[/div][/quote]
مرسییییییییییییییییییی;)[/div][/quote]
البته الان دیگه زیر 100 هزار تومن نمیتونی بفروشی.قانون جدیده.[/div][/quote]
مطمعنی؟
یعنی اکانت با قیمت 0 یا 25000 تومن نمیشه انتقال داد؟ :shock:[/div][/quote]
من هفته ی پیش 40 اک فروختم ولی جدیدا قیمت پایه رو 100 تومن کردن.اصلا به اونا چه ربطی داره میخوایم اک رو چند بفروشیم.:x:x:x
بله
چرا که نه
مرسییییییییییییییییییی
البته الان دیگه زیر 100 هزار تومن نمیتونی بفروشی.قانون جدیده.
مطمعنی؟
یعنی اکانت با قیمت 0 یا 25000 تومن نمیشه انتقال داد؟
من هفته ی پیش 40 اک فروختم ولی جدیدا قیمت پایه رو 100 تومن کردن.اصلا به اونا چه ربطی داره میخوایم اک رو چند بفروشیم.
اینجوری اگه طرفرتبش یکم پایین تر باشه تو ص 3 یا 4هم باشه و بخواد بفروشه زیر 100 نمیتونه
بگو یهو این امکان فقط برای یه عده خاص شد و رفت دیگه
البته اینم ناگفته نماند که وقتی پول واریز بشه به حساب بازی و با هاش سکه نخری هم بسته به بانک و... جایی که پول هست روش سود میاد.یعنی هر چی بیشتر داخل حسابا شارژ بشه حتی اگه سکه خریداری هم نشه نفع داره.
این مطلب در 1392/12/06 21:31:40 نوشته شده است و در 1392/12/06 21:33:25 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mammad666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]بله
چرا که نه
[/div][/quote]
مرسییییییییییییییییییی;)[/div][/quote]
البته الان دیگه زیر 100 هزار تومن نمیتونی بفروشی.قانون جدیده.[/div][/quote]
مطمعنی؟
یعنی اکانت با قیمت 0 یا 25000 تومن نمیشه انتقال داد؟ :shock:[/div][/quote]
من هفته ی پیش 40 اک فروختم ولی جدیدا قیمت پایه رو 100 تومن کردن.اصلا به اونا چه ربطی داره میخوایم اک رو چند بفروشیم.:x:x:x[/div][/quote]
اینجوری اگه طرفرتبش یکم پایین تر باشه تو ص 3 یا 4هم باشه و بخواد بفروشه زیر 100 نمیتونه
بگو یهو این امکان فقط برای یه عده خاص شد و رفت دیگه :|
البته اینم ناگفته نماند که وقتی پول واریز بشه به حساب بازی و با هاش سکه نخری هم بسته به بانک و... جایی که پول هست روش سود میاد.یعنی هر چی بیشتر داخل حسابا شارژ بشه حتی اگه سکه خریداری هم نشه نفع داره. :|
اقا طرف دوست داره اکانتش رو 100 تک تومنی بفروشه اخه به شما چه ربطی داره که این قانون رو میزارید .. ..
کلا انتقال اکانت رو بردارید و خودتون رو راحت کنید
این مطلب در 1392/12/06 22:44:22 نوشته شده است و در 1392/12/06 22:44:36 ویرایش شده است .
اقا طرف دوست داره اکانتش رو 100 تک تومنی بفروشه اخه به شما چه ربطی داره که این قانون رو میزارید .. ..
کلا انتقال اکانت رو بردارید و خودتون رو راحت کنید :evil:
خب من میتونستم همون اولی که این بحث شروع شد بیام و توضیحاتی رو بدم، ولی دوست داشتم بدونم روش برخورد اعضای انجمن با این موضوع هم مثل بقیه موارد هست یا نه ؟!!! که دیدم بله. الحمدلله اعضای محترم به همون رویه خودشون پایبند هستند هنوز
یعنی بدون اینکه موضوعی رو بدونن و یا حتی در موردش سوال کنن شروع میکنن به اظهار نظر
جناب سارگن کبیر، دوست قدیمی انجمن !!! (سارگن رو کلی گفتم بخاطر اینکه حس میکنم خیلی از این قضیه راضی نیست و بقیه دوستان هم بد نیست توجهی به موارد پایین داشته باشند)
شما میدونی روال برگشت دادن یا انتقال یه مبلغ از حسابی که توی بازی وجود داره به یک حساب دیگه چه پروسه بانکی ای رو باید طی کنه ؟
میدونی طی چند مرحله باید تایید بشه انتقال این مبلغ ؟
میدونی چقد زمان میبره این انتقال و وقت گیره ؟
میدونی روزی چند تا از این تراکنشها وجود داره توی بازی ؟
میدونی هر کدوم از این تراکنشها بار مالی که ایجاد میکنه چقدره ؟
میدونی ...
بخش خرید و فروش داخل بازی با نظارت تیم عصرپادشاهان به این دلیل گذاشته شد که کلاه سر کسی نره و کسی نتونه تقلب کنه. بماند که همین الان هم کلی خرید و فروش انجام میشه - حتی با قیمتهای بالای 100 هزار تومن - که بین خود بازیکن ها هست و این کار رو بین خودشون انجام میدن و نه با وساطت ما ... -
فکر نمیکنید این وقت و زمانیکه گذاشته میشه برای یک سری کارهای این مدلی رو صرف همون پاسخگویی به تیکتهای بازیکنان بشه خیلی بهتره ؟! بعدنشم چرا وقتی از چیزی خبر ندارید فقط بلدین جبهه بگیرین ؟؟؟؟
تا حالا کدوم یکیتون یه مسئله ای رو توی پیام خصوصی از من پرسیدینو جواب نگرفتین؟
این بخش رو برای همین گذاشتن که قبل از عمومی کردن یه بحث که باز هم تاکید میکنم دلائلش رو نمیدونید، از کسی که بیشتر میدونه سوال کنید !!!
امیدوارم یه روزی برسه که توی این انجمن - حداقلش - دیگه در مورد چیزهای ابهام دار مطلب ننویسیم و کسی رو متهم نکنیم به مدلهای مختلف
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
خب من میتونستم همون اولی که این بحث شروع شد بیام و توضیحاتی رو بدم، ولی دوست داشتم بدونم روش برخورد اعضای انجمن با این موضوع هم مثل بقیه موارد هست یا نه ؟!!! که دیدم بله. الحمدلله اعضای محترم به همون رویه خودشون پایبند هستند هنوز
یعنی بدون اینکه موضوعی رو بدونن و یا حتی در موردش سوال کنن شروع میکنن به اظهار نظر
جناب سارگن کبیر، دوست قدیمی انجمن !!! (سارگن رو کلی گفتم بخاطر اینکه حس میکنم خیلی از این قضیه راضی نیست و بقیه دوستان هم بد نیست توجهی به موارد پایین داشته باشند)
شما میدونی روال برگشت دادن یا انتقال یه مبلغ از حسابی که توی بازی وجود داره به یک حساب دیگه چه پروسه بانکی ای رو باید طی کنه ؟
میدونی طی چند مرحله باید تایید بشه انتقال این مبلغ ؟
میدونی چقد زمان میبره این انتقال و وقت گیره ؟
میدونی روزی چند تا از این تراکنشها وجود داره توی بازی ؟
میدونی هر کدوم از این تراکنشها بار مالی که ایجاد میکنه چقدره ؟
میدونی ...
بخش خرید و فروش داخل بازی با نظارت تیم عصرپادشاهان به این دلیل گذاشته شد که کلاه سر کسی نره و کسی نتونه تقلب کنه. بماند که همین الان هم کلی خرید و فروش انجام میشه - حتی با قیمتهای بالای 100 هزار تومن - که بین خود بازیکن ها هست و این کار رو بین خودشون انجام میدن و نه با وساطت ما ... -
فکر نمیکنید این وقت و زمانیکه گذاشته میشه برای یک سری کارهای این مدلی رو صرف همون پاسخگویی به تیکتهای بازیکنان بشه خیلی بهتره ؟!
[b]بعدنشم چرا وقتی از چیزی خبر ندارید فقط بلدین جبهه بگیرین ؟؟؟؟[/b]
تا حالا کدوم یکیتون یه مسئله ای رو توی پیام خصوصی از من پرسیدینو جواب نگرفتین؟
این بخش رو برای همین گذاشتن که قبل از عمومی کردن یه بحث که باز هم تاکید میکنم دلائلش رو نمیدونید، از کسی که بیشتر میدونه سوال کنید !!!
امیدوارم یه روزی برسه که توی این انجمن - حداقلش - دیگه در مورد چیزهای ابهام دار مطلب ننویسیم و کسی رو متهم نکنیم به مدلهای مختلف :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.