یادگاری داشته باشین اینو ، پرفایل نفره اول سرور اونجا :
http://8pic.ir/images/40742537599702930608.png
اا راس میگی ولی من کارت ندارم سکه بگیرم.
من 150 هزار تا سکه داشتم ، تازه هنوز 1500 تومنم تو حسابم بود، عقدمو اساسی خالی کردما
واسه همین بازی رو تعطیل کردن فک کنم
یه تنه ورشکستشون کردم
آورین.تو باید زمان جنگ تخریب چی میشدی.
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]کلا تعطیل شد انگار سایتشون
گندمشم مشکلی نداشت فک کنما ، ارتقا میدادی درست میشد فک کنم ، من تا 150 بردم تولیدش رو.[/div][/quote]
150 چیه اخه.تو سرور های معمولی ایران تو سطح 1 ببین چند تا گندم میده.مال من تو سطح 3 حدود 20 بود.:?[/div][/quote]
تعدییییل :D با تعدیل راحت جور میشه ، بسته سکه 600 تایی 20 ریال نمیارزه ؟ :lol::mrgreen:
یادگاری داشته باشین اینو ، پرفایل نفره اول سرور اونجا : :D
http://8pic.ir/images/40742537599702930608.png[/div][/quote]
اا راس میگی ولی من کارت ندارم سکه بگیرم.:([/div][/quote]
من 150 هزار تا سکه داشتم ، تازه هنوز 1500 تومنم تو حسابم بود، عقدمو اساسی خالی کردما :mrgreen:
واسه همین بازی رو تعطیل کردن فک کنم
یه تنه ورشکستشون کردم :mrgreen:[/div][/quote]
آورین.تو باید زمان جنگ تخریب چی میشدی.
شاید به سرور قهرمان یا قابلیت هایی باشه که به بازی اضافه میشه ربط داشته
نکته بسیار خوبی بود ، ارزون بودنه سکه هم میتونه یکی از دلیلاش باشه که میخان همه یکسان باشن
زهی خیال باطل
از بیکار که درستش نکرن مثلا 2صفحه پیش پست احسان رو بخون
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]شاید به سرور قهرمان یا قابلیت هایی باشه که به بازی اضافه میشه ربط داشته:mrgreen:[/div][/quote]
نکته بسیار خوبی بود ، ارزون بودنه سکه هم میتونه یکی از دلیلاش باشه که میخان همه یکسان باشن :?
زهی خیال باطل :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
از بیکار که درستش نکرن:lol: مثلا 2صفحه پیش پست احسان رو بخون
شاید به سرور قهرمان یا قابلیت هایی باشه که به بازی اضافه میشه ربط داشته
نکته بسیار خوبی بود ، ارزون بودنه سکه هم میتونه یکی از دلیلاش باشه که میخان همه یکسان باشن
زهی خیال باطل
از بیکار که درستش نکرن مثلا 2صفحه پیش پست احسان رو بخون
اینو میگی:
king ehsan2020
سارگن کبیر
king ehsan2020
سارگن کبیر
اگه سرور ساختن اینقدر راحته که اینا سرور زدن
پس
ما هم بریم یک سرور عصر پادشاهان بسازیم
مال خودشونه تو بخش شهرداری کشتی سازی و اسکله هم وجود داشت
پس دمشون گرم
فقط وجود داشت وقتی دکمه ساخت رو میزدی میگفت عملیات با خطا مواجه شد
اره دیگه
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]شاید به سرور قهرمان یا قابلیت هایی باشه که به بازی اضافه میشه ربط داشته:mrgreen:[/div][/quote]
نکته بسیار خوبی بود ، ارزون بودنه سکه هم میتونه یکی از دلیلاش باشه که میخان همه یکسان باشن :?
زهی خیال باطل :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
از بیکار که درستش نکرن:lol: مثلا 2صفحه پیش پست احسان رو بخون[/div][/quote]
[b] اینو میگی:[/b]
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اگه سرور ساختن اینقدر راحته که اینا سرور زدن
پس
ما هم بریم یک سرور عصر پادشاهان بسازیم [/div][/quote]
مال خودشونه
[b]تو بخش شهرداری کشتی سازی و اسکله هم وجود داشت[/b]:shock:[/div][/quote]
پس دمشون گرم
[/div][/quote]
[b]فقط وجود داشت وقتی دکمه ساخت رو میزدی میگفت عملیات با خطا مواجه شد[/b][/div][/quote]
[/div][/quote]
اره دیگه:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.