آیا میدانستید مگس 14 روز عمر میکنه. آیا میدانستید قلب ملخ تو سرشه. آیا میدانستید عصر پادشاهان یه بازی آنلاین است. آیا میدانستید فلانی فلان است. مرسی فیض بردیم.البته این چیزایی که من نوشتمو خودم فهمیدم و آزمایش کردم
آفرین،واسه خودت یه چیزی می شی!!
ه من عشق تعارف نکنید قبلا صرف شده قلیانم را بدهید تا خاطراتم را دود کنم!!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]آیا میدانستید مگس 14 روز عمر میکنه. آیا میدانستید قلب ملخ تو سرشه. آیا میدانستید عصر پادشاهان یه بازی آنلاین است. آیا میدانستید فلانی فلان است. مرسی فیض بردیم.البته این چیزایی که من نوشتمو خودم فهمیدم و آزمایش کردم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
آفرین،واسه خودت یه چیزی می شی!!
من موندم اینا همه رو از کجا میدونست :D:D:D:D:):):):):);););););):(:(:(:(:(:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::?:?:?:?8-)8-)8-)8-):lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:P:P:P:P:P:oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek::geek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:
:shock::shock::o:o[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]من موندم اینا همه رو از کجا میدونست :D:D:D:D:):):):):);););););):(:(:(:(:(:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::?:?:?:?8-)8-)8-)8-):lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:P:P:P:P:P:oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek::geek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
نه خودمونیم واقعا ازکجامیدونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با تو نیستم عیبه......................
یعنی چی خودمونیمم اینجا زنونه مر دونه جدایه
اولن جداست دومامگه من باتو بودم این یه لفظه ازحالت تعجب !!ادبیاتت خوب نیست!!!
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]من با تو نیستم عیبه......................:x:x:x
یعنی چی خودمونیمم اینجا زنونه مر دونه جدایه :lol:[/div][/quote]
اولن جداست دومامگه من باتو بودم این یه لفظه ازحالت تعجب !!ادبیاتت خوب نیست!!!
بیا........................... معلم ادبیات هم پیدا شد............... خانوم معلم بابا به من نان داد
تاچشت دراد!!!!
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]بیا........................... معلم ادبیات هم پیدا شد............... خانوم معلم بابا به من نان داد[/div][/quote]
تاچشت دراد!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.