سلام دوستان امروز این تاپیک رو زدم که شما دوستان بهترین پیروزی تلخ ترین باخت خودتون رو اینجا اعلام کنید چه. انفرادی و چه با اتحاد
ببینم چیکار می کنید
سلام دوستان امروز این تاپیک رو زدم که شما دوستان بهترین پیروزی تلخ ترین باخت خودتون رو اینجا اعلام کنید چه. انفرادی و چه با اتحاد
ببینم چیکار می کنید
ببینم چیکار می کنید
بهترین پیروزیم این بود که تو سرور 17 تونستم مدال مدافع رو بگیرم
بدترین شکستمم سرور 17 بود که کل ارتشم و قهرمان 100 و بیست رو از دست دادم نه به خاطر مدال یکی نامردی کرد
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]kingamirreza[/b][/div][div]سلام دوستان امروز این تاپیک رو زدم که شما دوستان بهترین پیروزی تلخ ترین باخت خودتون رو اینجا اعلام کنید چه. انفرادی و چه با اتحاد
ببینم چیکار می کنید[/div][/quote]
بهترین پیروزیم این بود که تو سرور 17 تونستم مدال مدافع رو بگیرم
بدترین شکستمم سرور 17 بود که کل ارتشم و قهرمان 100 و بیست رو از دست دادم نه به خاطر مدال یکی نامردی کرد
حالت خوبه؟
دارم میگم سرور 17 اسم اکانتت چیه همین چرا حرف الکی میزنی؟
اون مال سرور 22 هستش
تو سرور 17 اسممmodern1 هستش
زیر پرچم مایید عزیزم من اکانتم $amirsalar$ بود وقتی اکانتمون رو کلا بستن رفتم رو این اکانت ( من کی هستم نمیدونم )
بنده خ د ا سیاوش فقط وسطتون قربانی شد .
خوشگلم فقط سیاوش قربانی شد؟
$amirsalar$ به نظرت چرا بسته شد کلا؟وقتی اکانت سیاوش بسته شد مام رمز پس رو به سیاوش دادیم گفتیم هر کاری دوست داری بکن sia29 رفیق فابم بودن کسایی که رو اکانتش بودن اکانت امیرسالار و سیا29 بسته شد
الان به نظرت فقط سیاوش قربانی شد؟
من بالای 5 الی 6 تا اکانت رتبه دو رقمیم رو هم دادم سیاوش که بستنش . تنها کسی هم که لگد زد به ... مجید بود .
خودت که در جریان هستی اقا مجید چیکار کرد
اصلا در مورده اون که حرف نزن داداش اونا داریم صفرش میکنیم
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]yamin.hidden[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]yamin.hidden[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]yamin.hidden[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]yamin.hidden[/b][/div][div]سرور 17 اسم اکانتت چیه؟[/div][/quote]
الان ارتشم برگشته فکر حمله نکنین
اومدم شاخ بشکنم[/div][/quote]
حالت خوبه؟
دارم میگم سرور 17 اسم اکانتت چیه همین چرا حرف الکی میزنی؟[/div][/quote]
اون مال سرور 22 هستش
تو سرور 17 اسممmodern1 هستش[/div][/quote]
زیر پرچم مایید عزیزم من اکانتم $amirsalar$ بود وقتی اکانتمون رو کلا بستن رفتم رو این اکانت ( من کی هستم نمیدونم )[/div][/quote]
بنده خ د ا سیاوش فقط وسطتون قربانی شد .
[/div][/quote]
خوشگلم فقط سیاوش قربانی شد؟
$amirsalar$ به نظرت چرا بسته شد کلا؟وقتی اکانت سیاوش بسته شد مام رمز پس رو به سیاوش دادیم گفتیم هر کاری دوست داری بکن sia29 رفیق فابم بودن کسایی که رو اکانتش بودن اکانت امیرسالار و سیا29 بسته شد
الان به نظرت فقط سیاوش قربانی شد؟[/div][/quote]
من بالای 5 الی 6 تا اکانت رتبه دو رقمیم رو هم دادم سیاوش که بستنش . تنها کسی هم که لگد زد به ... مجید بود .
خودت که در جریان هستی اقا مجید چیکار کرد
[/div][/quote]
اصلا در مورده اون که حرف نزن داداش اونا داریم صفرش میکنیم
پیروزی که ندارم
شکست هم یه شب نیروهامو از 8 شهر اول زدم به 8 شهر اول یه بازیکن
چند میل نیرو بود
اولین گزارشو که دیدم 500 هزارتا نیروهام به راحتی دیوار شده بودن
بقیه شهر هارو بک زدم
ولی خیلی بهم ضد حال زد همه اتحادشون واسش دف داده بودن
پیروزی که ندارم
شکست هم یه شب نیروهامو از 8 شهر اول زدم به 8 شهر اول یه بازیکن
:cry: چند میل نیرو بود
اولین گزارشو که دیدم 500 هزارتا نیروهام به راحتی دیوار شده بودن :shock:
بقیه شهر هارو بک زدم :mrgreen:
ولی خیلی بهم ضد حال زد همه اتحادشون واسش دف داده بودن :oops:
بدترین شکستم یه یارویی 300 تا کلا جمعیت داشت.. منم جمعیتم حدود 12.000 بود.. 50.000 تا نیزه زدم غارت گفتم نیرو نداره که.. کلا دیوار شدن... تا آخر سرور ازش دیگه جاسوسی ام نکردم..
پیروزی ام هنوز بدست نیوردم..
...MaRYAM...
بدترین شکستم یه یارویی 300 تا کلا جمعیت داشت.. منم جمعیتم حدود 12.000 بود.. 50.000 تا نیزه زدم غارت گفتم نیرو نداره که.. کلا دیوار شدن... تا آخر سرور ازش دیگه جاسوسی ام نکردم.. :?
پیروزی ام هنوز بدست نیوردم..
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.