من دیدم این سحر خانم هم شب کاره بنده خدا شب میاد یه چند تا تاپیک می خونه جواب می ده خانم ذهمت کشیه کلا
هاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
داداش اگه منظورت منم باید بگم اسم من سحرنیست!!!پدربی سوادی بسوزه!!
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]من دیدم این سحر خانم هم شب کاره بنده خدا شب میاد یه چند تا تاپیک می خونه جواب می ده خانم ذهمت کشیه کلا
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
هاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
داداش اگه منظورت منم باید بگم اسم من سحرنیست!!!پدربی سوادی بسوزه!![/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
من دیدم این سحر خانم هم شب کاره بنده خدا شب میاد یه چند تا تاپیک می خونه جواب می ده خانم ذهمت کشیه کلا
هاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
این و میشه توضیح بدی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]من دیدم این سحر خانم هم شب کاره بنده خدا شب میاد یه چند تا تاپیک می خونه جواب می ده خانم ذهمت کشیه کلا
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
هاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
این و میشه توضیح بدی.:shock:
داداش میتونم ازتون بپرسم متلکش کجا بوده تو دیگه زیاده روی میکنیا ی موضوعی بود بین ما چند نفر دیشب دیگه تموم کن دیگه میخوای بچه های محاتون هم بفهمند
از ما گذشت ............
داداش میتونم ازتون بپرسم متلکش کجا بوده تو دیگه زیاده روی میکنیا ی موضوعی بود بین ما چند نفر دیشب دیگه تموم کن دیگه میخوای بچه های محاتون هم بفهمند :oops::!::!::!::!::!::!::!:
داداش میتونم ازتون بپرسم متلکش کجا بوده تو دیگه زیاده روی میکنیا ی موضوعی بود بین ما چند نفر دیشب دیگه تموم کن دیگه میخوای بچه های محاتون هم بفهمند
گفتم دور همیم یه حالی هم بکنیم اگه شما دوست نداری پاکش می کنم
داداجون دست گربه به گوشش نمیرسید میگفت پیف پیف!!
شمام مثل گربه نکنید
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]shoook[/b][/div][div]داداش میتونم ازتون بپرسم متلکش کجا بوده تو دیگه زیاده روی میکنیا ی موضوعی بود بین ما چند نفر دیشب دیگه تموم کن دیگه میخوای بچه های محاتون هم بفهمند :oops::!::!::!::!::!::!::!:[/div][/quote]
گفتم دور همیم یه حالی هم بکنیم اگه شما دوست نداری پاکش می کنم[/div][/quote]
شمام مثل گربه نکنید
گفتم دور همیم یه حالی هم بکنیم اگه شما دوست نداری پاکش می کنم
شمام مثل گربه نکنید
دقیقا الان چه ربطی داشت من رو دارید به توبره میکشید شوما می گم اگه دوست نداری پاکش می کنم
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div][quote][div][b]shoook[/b][/div][div]داداش میتونم ازتون بپرسم متلکش کجا بوده تو دیگه زیاده روی میکنیا ی موضوعی بود بین ما چند نفر دیشب دیگه تموم کن دیگه میخوای بچه های محاتون هم بفهمند :oops::!::!::!::!::!::!::!:[/div][/quote]
گفتم دور همیم یه حالی هم بکنیم اگه شما دوست نداری پاکش می کنم[/div][/quote]
شمام مثل گربه نکنید[/div][/quote]
دقیقا الان چه ربطی داشت من رو دارید به توبره میکشید شوما می گم اگه دوست نداری پاکش می کنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.