یه چیزی میگم بین خودمون بمونه غیر مستقیم اشاره میکنم :
درود بر مولتی
شوخی کردم .
بچه ها هستن دیه حزب بادن . دیدن حسین داره میگه اگه رای بیارم کیک و ساندیس میدم رفتن به اون رای دادن .
جناب آقای حسین شعبانی این ملت غیور پرور که دارن به شما رای میدن شما تضمینی میدی که به همه کیکو ساندیس برسه عایا؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]بینگو چی شد رفتی اون پایین؟:o[/div][/quote]
یه چیزی میگم بین خودمون بمونه غیر مستقیم اشاره میکنم :
درود بر مولتی :lol::lol::lol:
شوخی کردم .
بچه ها هستن دیه حزب بادن . دیدن حسین داره میگه اگه رای بیارم کیک و ساندیس میدم رفتن به اون رای دادن .
جناب آقای حسین شعبانی این ملت غیور پرور که دارن به شما رای میدن شما تضمینی میدی که به همه کیکو ساندیس برسه عایا؟:ugeek:
وقتی رای گیری الکی باشه یه رای میتونه چند درصد نتیجه رو عوض کنه
اما وقتی که در مورد اعضا و اواتار و ...اینا باشه با یک رای حتی یک درصد هم تغییری در نتایج به وجود نمیاد یعنی تعداد ارا یه طور غیر عادی زیاده
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
وقتی رای گیری الکی باشه یه رای میتونه چند درصد نتیجه رو عوض کنه:|
اما وقتی که در مورد اعضا و اواتار و ...اینا باشه با یک رای حتی یک درصد هم تغییری در نتایج به وجود نمیاد :roll: یعنی تعداد ارا یه طور غیر عادی زیاده :mrgreen: :mrgreen:
تو به علت مولتی بازی از تمام نظر سنجی ها حذف شدی
من فکر میکنی چقدر مولتی دارم
بخوام میتونم پاین جدول رو 100 درصد کنم ولی میخوام عادلانه برگزار شه
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]منو هم بزارین تو نظر سنجی یکمم به خودم رای بدم:mrgreen:[/div][/quote]
مرد نیستی این کارو نکنی. یا ادعا نکن یا مرد باش عمل کن. یا این کارو میکنی یا دیگه انجمن نمیای. پس حرف اضافه نزن وقتی نمیتونی عمل کنی بهش
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]منو هم بزارین تو نظر سنجی یکمم به خودم رای بدم:mrgreen:[/div][/quote]
بخوام میتونم پاین جدول رو 100 درصد کنم ولی میخوام عادلانه برگزار شه[/div][/quote]
مرد نیستی این کارو نکنی. یا ادعا نکن یا مرد باش عمل کن. یا این کارو میکنی یا دیگه انجمن نمیای. پس حرف اضافه نزن وقتی نمیتونی عمل کنی بهش
دوستان یک حال گیری دارم برای مرحله ی بعدی برای مولتی باز ها ببینید و حال کنید
عمویی چن وقته میای اینجا؟ به ماه رسیده دور برت داشته؟ برا ما از سال گزشته . پس فک نکن با جو نا شناییم
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]دوستان یک حال گیری دارم برای مرحله ی بعدی برای مولتی باز ها ببینید و حال کنید[/div][/quote]
عمویی چن وقته میای اینجا؟ به ماه رسیده دور برت داشته؟ برا ما از سال گزشته . پس فک نکن با جو نا شناییم:lol:
دوستان یک حال گیری دارم برای مرحله ی بعدی برای مولتی باز ها ببینید و حال کنید
عمویی چن وقته میای اینجا؟ به ماه رسیده دور برت داشته؟ برا ما از سال گزشته . پس فک نکن با جو نا شناییم
چرا بهت میخوره
کی بهت گفت بچه ای
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]دوستان یک حال گیری دارم برای مرحله ی بعدی برای مولتی باز ها ببینید و حال کنید[/div][/quote]
عمویی چن وقته میای اینجا؟ به ماه رسیده دور برت داشته؟ برا ما از سال گزشته . پس فک نکن با جو نا شناییم:lol:[/div][/quote]
چرا بهت میخوره
کی بهت گفت بچه ای:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.