سلام به بچه ها
میگم شهر گینگیز جمعیتش 80 نفر است.من میتونم با 500 سرباز نیزه دار به غارت با او بپردارم.؟
شکست میخورم یا میبرم؟
خدا شفات بده ما با 20000تا نیرو حمله میکنیم میبازیم شما می خوای با 500تا حمله کنی؟
خدا واقعا شفات بده
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]سلام به بچه ها
میگم شهر گینگیز جمعیتش 80 نفر است.من میتونم با 500 سرباز نیزه دار به غارت با او بپردارم.؟
شکست میخورم یا میبرم؟[/div][/quote]
خدا شفات بده ما با 20000تا نیرو حمله میکنیم میبازیم شما می خوای با 500تا حمله کنی؟
خدا واقعا شفات بده:oops:
سلام به بچه ها
شکست میخورم یا میبرم؟
خدا واقعا شفات بده
خدا هر2تاتون رو شفا بده
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]سلام به بچه ها
خدا واقعا شفات بده:oops:[/div][/quote]
خدا هر2تاتون رو شفا بده:mrgreen:
سلام به بچه ها
شکست میخورم یا میبرم؟
خدا واقعا شفات بده
خدا هر2تاتون رو شفا بده
منظورت اینکه من دیونه ام؟
بابا به خدا حمله کردم باختم
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]سلام به بچه ها
خدا واقعا شفات بده:oops:[/div][/quote]
خدا هر2تاتون رو شفا بده:mrgreen:
[/div][/quote]
منظورت اینکه من دیونه ام؟
بابا به خدا حمله کردم باختم
http://www.8pic.ir/images/64338650074466045998.png
اینو ببینید شفا پیدا میکنید.
مردی کد لشکر کشی رو بزار
وگرنه من با حال ترشو بلدم
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]http://www.8pic.ir/images/64338650074466045998.png
اینو ببینید شفا پیدا میکنید.:lol:[/div][/quote]
مردی کد لشکر کشی رو بزار
وگرنه من با حال ترشو بلدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.