اقا شما اصلا هرکدومش رو که خواستید جشن بگیرید .
راست میگه گوگوریو اسم ایرانیه سخت تره
راست میگه گوگوریو اسم ایرانیه سخت تره
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1392/11/22 20:42:58
اقا شما اصلا هرکدومش رو که خواستید جشن بگیرید .
راست میگه گوگوریو اسم ایرانیه سخت تره |
|
1392/11/23 09:44:16
خب حالا نتیجه گیری من
که به قول عشقم alireza200 کاملا تحمیلیه. برا همین گفتم خب همه نظراشونو دادن منم نظرمو میگم تاپیک قفل شه دیگه بیشتر از این نیاد بالا برا اون دسته از رفقا هم که گفتن میگیریم.من گفتم اصلا و ابدا این جشن برای دختر و پسر مجرد نیست. برای ولنتاینشم از اول روز زن بوده نه دختر حالا منحرف شده. اوکی میگن روز زن نه دختر ولی ساغر چون قبل از این تاپیک گفت کادو میخواد اون مستثنی اعلام میشه.باید براش کادو بخریم تولدشم هست دیگه دوبله مبگیره. به نظر من نه سپندارمذگان (sepandar mezgan) نه ولنتاین. هیچ کدوم اصلا ما اینا رو روز زن نمیدونیم قابل توجه بچه مسلمونا روز زن برای ما روز تولد کسی هست که که خدا در وضفش این طور میفرماید: لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما جَمِیْعاً ای محمد ، اگر فاطمه نبود، هیچ یک از شما را پدید نمى آوردم. بله بلخره ما داریم پسوند مسلمونی یدک میکشیم. پس روز زن روز میلاد حضرن زهرا (س) هست برادران امام حسینی دوست من. از فضل و شکوه بی حسابت فرمود از عاطفه های مستجابت فرمود برداشت خدا عذاب را از شیعه آن روز که «فاطمه» خطابت فرمود بانی خلقت عالم زهرا ناجی حضرت آدم زهرا الگوی عصمت مریم زهرا باعث بهجت خاتم زهرا بضعه ی پاک نبی اللّهی حافظ جان ولی اللّهی نفس گرم مسیحا داری ید بیضایی موسی داری لقب اّم ابیها داری به خدا در دل ما جا داری
این مطلب در 1392/11/23 09:44:16 نوشته شده است و در 1392/11/23 10:11:36 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید همتونو دوس دارم کامد |
منوی کاربری
|
||