من که امروز صبح ...
هر چی داد راهنما رو خرج کردم...مانبع و دو ساختمان و 40 در صد...
نیم ساعته اومدم بالا...اما سکه هام تموم شد..
دیگه الان بازی نمکینم
وخته رفتنه
من که امروز صبح ...
هر چی داد راهنما رو خرج کردم...مانبع و دو ساختمان و 40 در صد...
نیم ساعته اومدم بالا...اما سکه هام تموم شد:cry:..
دیگه الان بازی نمکینم:mrgreen:
من واسه سروری که بخوام واقعا بازی کنم...
خرج میکنم...
ولی سرور های الکی نه
مثل ...9.10و...
این مطلب در 1391/10/16 17:16:09 نوشته شده است و در 1391/10/16 17:21:00 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]در هر صورت من که پول بده نیستم.[/div][/quote]
من واسه سروری که بخوام واقعا بازی کنم...
خرج میکنم...
ولی سرور های الکی نه:mrgreen:
مثل ...9.10و...
نه بابا شوخی کردم منابعم ته کشیده.توی این سرور هم سکه خرج نمیکنم.چون کلاسیکه راحت تر میشه ارتقا داد و وقت کافی هست.ولی سرور سوپر اکسپرس نیاز شدید به سکه داره.
قهرمانان که از سوپر اکسپرس هم بدتره از وقتی که آنلاین بشی باید سکه بزنی اینم شده به جای تیک زدن لیست غارت اصلا نمیرسی
fяїέηđs
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه بابا شوخی کردم منابعم ته کشیده.توی این سرور هم سکه خرج نمیکنم.چون کلاسیکه راحت تر میشه ارتقا داد و وقت کافی هست.ولی سرور سوپر اکسپرس نیاز شدید به سکه داره.[/div][/quote]
قهرمانان که از سوپر اکسپرس هم بدتره از وقتی که آنلاین بشی باید سکه بزنی اینم شده به جای تیک زدن لیست غارت اصلا نمیرسی :icon_4:
نه بابا شوخی کردم منابعم ته کشیده.توی این سرور هم سکه خرج نمیکنم.چون کلاسیکه راحت تر میشه ارتقا داد و وقت کافی هست.ولی سرور سوپر اکسپرس نیاز شدید به سکه داره.
قهرمانان که از سوپر اکسپرس هم بدتره از وقتی که آنلاین بشی باید سکه بزنی اینم شده به جای تیک زدن لیست غارت اصلا نمیرسی
یعنی تاپیک میارن بالا بعضیا عدمم نمیزنن دمشون گرم
خداییش حتی به تاریخ تاپیک هم توجه نکردم فکر کردم سرور10 یک از سرورهای خارجی باشه
fяїέηđs
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه بابا شوخی کردم منابعم ته کشیده.توی این سرور هم سکه خرج نمیکنم.چون کلاسیکه راحت تر میشه ارتقا داد و وقت کافی هست.ولی سرور سوپر اکسپرس نیاز شدید به سکه داره.[/div][/quote]
قهرمانان که از سوپر اکسپرس هم بدتره از وقتی که آنلاین بشی باید سکه بزنی اینم شده به جای تیک زدن لیست غارت اصلا نمیرسی :icon_4:[/div][/quote]
یعنی تاپیک میارن بالا بعضیا عدمم نمیزنن دمشون گرم:|[/div][/quote]
خداییش حتی به تاریخ تاپیک هم توجه نکردم :icon_5: فکر کردم سرور10 یک از سرورهای خارجی باشه:icon_10:
باز به من بگین اسکل
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه بابا شوخی کردم منابعم ته کشیده.توی این سرور هم سکه خرج نمیکنم.چون کلاسیکه راحت تر میشه ارتقا داد و وقت کافی هست.ولی سرور سوپر اکسپرس نیاز شدید به سکه داره.[/div][/quote]
قهرمانان که از سوپر اکسپرس هم بدتره از وقتی که آنلاین بشی باید سکه بزنی اینم شده به جای تیک زدن لیست غارت اصلا نمیرسی :icon_4:[/div][/quote]
باز به من بگین اسکل
:|:|:|:|:|
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.