سلام من با xbox 360 بتلفیلد4 بازی کنم و الان در یکی از مراحلش گیر کردم.
فکر می کنم مرحله ی 6 است که باید یک دم را نابود کنیم(فکر کنم دم یعنی سد)به یک جایی رسیدم که باید از این ور بپرم اون ور و نردبون را بگیرم ولی هرکاری می کنم موفق نمی شم و سقوط می کنم .
کمک کنید محض رضای خد ا
هرکی لایکاش زیاد شد کاره منه
پس کی منو لایک می کنه؟
فکر می کنم مرحله ی 6 است که باید یک دم را نابود کنیم(فکر کنم دم یعنی سد)به یک جایی رسیدم که باید از این ور بپرم اون ور و نردبون را بگیرم ولی هرکاری می کنم موفق نمی شم و سقوط می کنم .
کمک کنید محض رضای خد ا
کمک کنید محض رضای خد ا
انجمنای گیمی بپرسی کارت زودتر را می افته مثلا پردیس گیم و دنیای بازی
من که بتلفیلد رو خریدم خراب بود
[quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]سلام من با xbox 360 بتلفیلد4 بازی کنم و الان در یکی از مراحلش گیر کردم.
کمک کنید محض رضای خد ا[/div][/quote]
انجمنای گیمی بپرسی کارت زودتر را می افته مثلا پردیس گیم و دنیای بازی
من که بتلفیلد رو خریدم خراب بود:|
کمک کنید محض رضای خد ا
4 رو بازی نکردم ولی نسخه های قبلیشو چرا
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]سلام من با xbox 360 بتلفیلد4 بازی کنم و الان در یکی از مراحلش گیر کردم.
کمک کنید محض رضای خد ا[/div][/quote]
4 رو بازی نکردم ولی نسخه های قبلیشو چرا
اسپیلنتر سل بلک لیست
این بازی هم میاد تهران و بعضی جاهاش ایرانی حرف میزنند
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]نمیدونم کدوم بازیه جنگیه میگن قاچاقه[/div][/quote]
اسپیلنتر سل بلک لیست
این بازی هم میاد تهران و بعضی جاهاش ایرانی حرف میزنند
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]نمیدونم کدوم بازیه جنگیه میگن قاچاقه[/div][/quote]
یعنی چی؟[/div][/quote]
یه بازی قاچاق هست دیگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.