omid1423
با سلام و خسته نباشی و عرض تشکر خدمت تیم محترم عصر پادشاهان.من در سرورهای قبل اکانتی رو فروختم ک حالا خواستم اون مبلغ رو عودت بدم ولی با یه قانونی موجه شدم که کاملا به ضرر کسایی هستش که بازی میکنن.چون کسایی امکان داره که دیگه نتونن به دلیل مشکلاتی بازی نکنن.این قانون که باید حداقل موجودی 1000000 ریال باشه واقعا مناسب نیست.چون کمتر اکانتی پیش میاد که با قیمت بیشتر از صد هزار تومن فروخته بشه.لطفا این محدودیت رو بردارید چون به ضرر کسایی هستش ک اکانتشون رو فروختن و دیگه نمیتونن بازی کنن بال تشکر
به نظر من انجمن انقدر بزرگ باشه که مدیر جدید اضافه کنن
این مطلب در 1392/11/15 12:27:55 نوشته شده است و در 1392/11/16 13:59:39 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]omid1423[/b][/div][div]با سلام و خسته نباشی و عرض تشکر خدمت تیم محترم عصر پادشاهان.من در سرورهای قبل اکانتی رو فروختم ک حالا خواستم اون مبلغ رو عودت بدم ولی با یه قانونی موجه شدم که کاملا به ضرر کسایی هستش که بازی میکنن.چون کسایی امکان داره که دیگه نتونن به دلیل مشکلاتی بازی نکنن.این قانون که باید حداقل موجودی 1000000 ریال باشه واقعا مناسب نیست.چون کمتر اکانتی پیش میاد که با قیمت بیشتر از صد هزار تومن فروخته بشه.لطفا این محدودیت رو بردارید چون به ضرر کسایی هستش ک اکانتشون رو فروختن و دیگه نمیتونن بازی کنن بال تشکر[/div][/quote]
به نظر من انجمن انقدر بزرگ باشه که مدیر جدید اضافه کنن