از کدوم استان ایران دارید بازی می کنید؟(نام استان ها به ترتیب جمعیت هست)
1.تهران ------------------------ 2.خراسان رضوی ---------------------- 3.اصفهان-------------------------4.فارس-----------------5.خوزستان
6.آذربایجان شرقی -------------7.آذربایجان غربی ----------------------7.آذربایجان غربی ----------------8.مازنداران -------------9.کرمان
10.سیستان وبلوچستان--------11.گیلان ------------------------------12.البرز --------------------------- 13.کرمانشاه ---------14.گلستان
15.همدان -----------------------16.لرستان --------------------------- 17.هرمزگان ---------------------- 18.کردستان --------- 19.مرکزی
20.اردبیل ------------------------21.قزوین ----------------------------- 23.یزد ----------------------------24.بوشهر ----------- 25.زنجان
26.چهارمحال بختیاری-------- 27.خراسان شمالی ----------------- 28.کهگیلویه و بویر احمد ---------29.سمنان -----------30.خراسان جنوبی
31.ایلام
یه چیزی!
تو این لیست قم وجود نداره ولی 31 استانه
لطفا اشکال کار رو پیدا کنید که من گیجم الان
آخه دو بار نوشته آذر بایجان غربی یهنی دو بار 7 است
مشکل دو تا شد پس ... آخه 22 هم نداره
از یزد 21 رفته به قزوین 23 !!!
مشکل حل شد
طبق نوشته های خودم،دوستان و مدیر انجمن دوتا استان مشهد و قم جا افتاده
باهوش مشهد استان نیست. مرکزه خراسان رضویه
* 2 *
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadi.mohsen[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div]از کدوم استان ایران دارید بازی می کنید؟(نام استان ها به ترتیب جمعیت هست)
1.تهران ------------------------ 2.خراسان رضوی ---------------------- 3.اصفهان-------------------------4.فارس-----------------5.خوزستان
6.آذربایجان شرقی -------------7.آذربایجان غربی ----------------------7.آذربایجان غربی ----------------8.مازنداران -------------9.کرمان
10.سیستان وبلوچستان--------11.گیلان ------------------------------12.البرز --------------------------- 13.کرمانشاه ---------14.گلستان
15.همدان -----------------------16.لرستان --------------------------- 17.هرمزگان ---------------------- 18.کردستان --------- 19.مرکزی
20.اردبیل ------------------------21.قزوین ----------------------------- 23.یزد ----------------------------24.بوشهر ----------- 25.زنجان
26.چهارمحال بختیاری-------- 27.خراسان شمالی ----------------- 28.کهگیلویه و بویر احمد ---------29.سمنان -----------30.خراسان جنوبی
31.ایلام[/div][/quote]
یه چیزی!
تو این لیست قم وجود نداره ولی 31 استانه:shock::shock::shock:
لطفا اشکال کار رو پیدا کنید که من گیجم الان:? :? :?[/div][/quote]
آخه دو بار نوشته آذر بایجان غربی یهنی دو بار 7 است[/div][/quote]
مشکل دو تا شد پس ... آخه 22 هم نداره
از یزد 21 رفته به قزوین 23 !!!
;)[/div][/quote]
مشکل حل شد
طبق نوشته های خودم،دوستان و مدیر انجمن دوتا استان [b]مشهد [/b]و [b]قم[/b] جا افتاده[/div][/quote]
باهوش مشهد استان نیست. مرکزه خراسان رضویه
* 2 * :arrow::arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.