amir zamani
خدایی میگم فکر نکنم کسی اندازه من تو خصوصی با شما حرف زده باشه تعداد نامه هامون بالای 200 تاست شایدم بیشتر
در مورد آشنایی شما با سالار من که کاری نکردم به خدا قسم شما واسه من عزیزی
که حتی اسمتون هم جزو شهرام گذاشتم تو سرور انگلیس که اکانتم بن شد که خودتون در جریانید
اما خوب خداایی بعضی موقع ها اعصاب آدم نمیکشه
نمیخوام جواب جناب کارشناس رو تو تایپیک آرته به مسخره بگیرم
ولی خوب وقتی دید حرف راست رو میزنه 'گفتند:
یعنی سرور حتما تا بعد از ۷ روز از فردای تاریخ آزادسازی گنیجنه ها در هر صورت باز خواهد بود و این تازه مربوط به شرایطی است که کتیبه دقیقا راس سه روز آرشیو شود و کار کش برندارد.
پس افراد می توانند گنیجنه هایشان را آرشیو نمایند.
من نمیگم بازی مشکل نداره خوب همه میدونیم داره اما خوب این مشکلات یا سهل انگاری ها از بازی که سرور 22 رو هم راه اندازی کرده بعیده
اگه چیزی گفتم از رو عصبانیت بوده از همه عذر میخوام
خواهشا امکانات انجمن رو باز کنید ما که دیگه بازی نمیکنیم اقلا تو انجمن خوش باشیم
ببخشید
امکانات که خیلی کمه برای یه عکس هم باید لینک بزاریم .
حسین امید وارم که باز بشه اکت ولی فک نمی کنم چون وقتی در مورد این جور مسائل اکانتو میبندن دیگه باز نمی کنن حالا شایدم باز کردن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]amir zamani[/b][/div][div]خدایی میگم فکر نکنم کسی اندازه من تو خصوصی با شما حرف زده باشه تعداد نامه هامون بالای 200 تاست شایدم بیشتر
در مورد آشنایی شما با سالار من که کاری نکردم به خدا قسم شما واسه من عزیزی
که حتی اسمتون هم جزو شهرام گذاشتم تو سرور انگلیس که اکانتم بن شد که خودتون در جریانید
اما خوب خداایی بعضی موقع ها اعصاب آدم نمیکشه
نمیخوام جواب جناب کارشناس رو تو تایپیک آرته به مسخره بگیرم
ولی خوب وقتی دید حرف راست رو میزنه 'گفتند:
[b]یعنی سرور حتما تا بعد از ۷ روز از فردای تاریخ آزادسازی گنیجنه ها در هر صورت باز خواهد بود و این تازه مربوط به شرایطی است که کتیبه دقیقا راس سه روز آرشیو شود و کار کش برندارد.
پس افراد می توانند گنیجنه هایشان را آرشیو نمایند.[/b]
من نمیگم بازی مشکل نداره خوب همه میدونیم داره اما خوب این مشکلات یا سهل انگاری ها از بازی که سرور 22 رو هم راه اندازی کرده بعیده
اگه چیزی گفتم از رو عصبانیت بوده از همه عذر میخوام
خواهشا امکانات انجمن رو باز کنید ما که دیگه بازی نمیکنیم اقلا تو انجمن خوش باشیم
ببخشید [/div][/quote]
امکانات که خیلی کمه برای یه عکس هم باید لینک بزاریم .
حسین امید وارم که باز بشه اکت ولی فک نمی کنم چون وقتی در مورد این جور مسائل اکانتو میبندن دیگه باز نمی کنن حالا شایدم باز کردن