من خودم رو اکانت بودم و این دفعه اولی نیست که شرایط کتیبرو دارم و تجربه میکنم
کینگ تو مهاجمین نیست ؟! میشه شما که انقد نزدیکی گزارش الشکر کشیشو بدی تا همه ببینن ؟!
حرفت خیلی خنده داره عزیز همه افراد اینجا عقل و شور دارن و با توجه به امر میتونن همه چیزو متوجه شن
اما این کار تو جامعه میدونی یعنی چی ؟! و با دزدی تفاوتی نداره بههرحال نامردی توان خودش رو میده
و مطمئن باش توان این کار در آینده معلوم میشه
دوست عزیز
ما اون قدر حس مردونه گی در مون هست که این کارو نکنینم
ما به پشتیابنی اطلاع دادیم که قضیه رو پیگیری کنه
چون ما هیچ کاری غیر قانونی انجام ندادیم و شما هستی که بزودی باید برای این حرفاتون جواب پس بدید
llllllloooooollllll با کپــــــــــسول
[quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]حرفای خنده داری میزنی عزیز
من خودم رو اکانت بودم و این دفعه اولی نیست که شرایط کتیبرو دارم و تجربه میکنم
کینگ تو مهاجمین نیست ؟! میشه شما که انقد نزدیکی گزارش الشکر کشیشو بدی تا همه ببینن ؟!
حرفت خیلی خنده داره عزیز همه افراد اینجا عقل و شور دارن و با توجه به امر میتونن همه چیزو متوجه شن
اما این کار تو جامعه میدونی یعنی چی ؟! و با دزدی تفاوتی نداره بههرحال نامردی توان خودش رو میده
و مطمئن باش توان این کار در آینده معلوم میشه[/div][/quote]
دوست عزیز
ما اون قدر حس مردونه گی در مون هست که این کارو نکنینم
ما به پشتیابنی اطلاع دادیم که قضیه رو پیگیری کنه
چون ما هیچ کاری غیر قانونی انجام ندادیم و شما هستی که بزودی باید برای این حرفاتون جواب پس بدید
این بحث ها بی نتیجه است. به هر حال مالک کتیبه باید شش دنگ حواسش به کتیبه باشد که چه با لشکرکشی و چه با خیانت از اون کتیبه را سرقت نکنند.
البته یکی از مشکلات بزرگ در بین بازیکنان این است که به راحتی به سایرین اعتماد می کنند و رمز اکانت خود را در اختیاز چند نفر می گذارند.
ما در زمان بررسی مولتی ها گاها افرادی را مشاهده می کنیم که همزمان در چند اتحاد اکانت دارند و جالبه که این چند اتحاد با هم در جنگ هستند و این فرد در همه اون اتحاد ها نیز دارای سمت هست !!!!!
تاکید می کنم به هیچ وجه به کسی به راحتی اعتماد نکنید و رمز تون را در اختیار سایرین قرار ندهید.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
این بحث ها بی نتیجه است. به هر حال مالک کتیبه باید شش دنگ حواسش به کتیبه باشد که چه با لشکرکشی و چه با خیانت از اون کتیبه را سرقت نکنند.
البته یکی از مشکلات بزرگ در بین بازیکنان این است که به راحتی به سایرین اعتماد می کنند و رمز اکانت خود را در اختیاز چند نفر می گذارند.
ما در زمان بررسی مولتی ها گاها افرادی را مشاهده می کنیم که همزمان در چند اتحاد اکانت دارند و جالبه که این چند اتحاد با هم در جنگ هستند و این فرد در همه اون اتحاد ها نیز دارای سمت هست !!!!!
تاکید می کنم به هیچ وجه به کسی به راحتی اعتماد نکنید و رمز تون را در اختیار سایرین قرار ندهید.
من کاملا موافقم... .
با اینکه همه بارها مشاهده کردیم که افرادی که گنجینه کسب کرده اهند یا بازیکن های بزرگ ..دوال ها به انها خیانت کرده اند...
و افرادی صورت خودشون رو در قالب***دوست*** مخفی میکنن و بعد خیانت میکنن... .
چه خوب است با این مشاهدات دیگر از انجام این کار ها پرهیز کنیم.
:mrgreen
این مطلب در 1391/10/16 17:39:55 نوشته شده است و در 1391/10/16 17:40:20 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]این بحث ها بی نتیجه است. به هر حال مالک کتیبه باید شش دنگ حواسش به کتیبه باشد که چه با لشکرکشی و چه با خیانت از اون کتیبه را سرقت نکنند.
تاکید می کنم به هیچ وجه به کسی به راحتی اعتماد نکنید و رمز تون را در اختیار سایرین قرار ندهید.[/div][/quote]
من کاملا موافقم... .
با اینکه همه بارها مشاهده کردیم که افرادی که گنجینه کسب کرده اهند یا بازیکن های بزرگ ..دوال ها به انها خیانت کرده اند...
و افرادی صورت خودشون رو در قالب***دوست*** مخفی میکنن و بعد خیانت میکنن... .
چه خوب است با این مشاهدات دیگر از انجام این کار ها پرهیز کنیم.
:mrgreen;)
واسه شما امکانش هست که کد اون لشکرکشی رو که کتیبه رو زدن ازین دوست عزیز واسه ما بذارید تا خیال همه دوستان راحت بشه که ه ک در کار نبوده ؟
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]این بحث ها بی نتیجه است. به هر حال مالک کتیبه باید شش دنگ حواسش به کتیبه باشد که چه با لشکرکشی و چه با خیانت از اون کتیبه را سرقت نکنند.
تاکید می کنم به هیچ وجه به کسی به راحتی اعتماد نکنید و رمز تون را در اختیار سایرین قرار ندهید.[/div][/quote]
واسه شما امکانش هست که کد اون لشکرکشی رو که کتیبه رو زدن ازین دوست عزیز واسه ما بذارید تا خیال همه دوستان راحت بشه که ه ک در کار نبوده ؟
کتیبه رو هم که بفرستن یه پیامی چیزی میاد دیگه
مثلا گنجینه فلان از شهر شما به شهر فلان بازیکن منتقل شده
اون پیامم بذارن حله
آره اینو راست میگی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]کتیبه رو هم که بفرستن یه پیامی چیزی میاد دیگه
مثلا گنجینه فلان از شهر شما به شهر فلان بازیکن منتقل شده
اون پیامم بذارن حله[/div][/quote]
آره اینو راست میگی.:mrgreen:
خوب شهراشون بغل هم نبوده که بفرستن 30 ثانیه بد پاک کنن.مگه چقدر فاصله بوده؟
یه چیزم کارشناس گفت که کسی که کتیبه رو میگیره شش دانگ حواسش باید بهش باشه.
زمانی که کتیبه دست شما باشه ۱۰۰۰تا حمله به شما میشه و پشت سر هم گزارش میاد
شما ثانیه به ثانیه نمیری چک کنی کتیبه در حال انتقال هست یا نیست زمانی که ما متوجه شدیم چیزی وجود نداشت
و گزارش پاک شده بود
ما هم که حرفی نزدیم کارشناس بازی حرف درستیو زده منم که آخر امضام نوشتم
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شهراشون بغل هم نبوده که بفرستن 30 ثانیه بد پاک کنن.مگه چقدر فاصله بوده؟
یه چیزم کارشناس گفت که کسی که کتیبه رو میگیره شش دانگ حواسش باید بهش باشه.
[/div][/quote]
زمانی که کتیبه دست شما باشه ۱۰۰۰تا حمله به شما میشه و پشت سر هم گزارش میاد
شما ثانیه به ثانیه نمیری چک کنی کتیبه در حال انتقال هست یا نیست زمانی که ما متوجه شدیم چیزی وجود نداشت
و گزارش پاک شده بود
ما هم که حرفی نزدیم کارشناس بازی حرف درستیو زده منم که آخر امضام نوشتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.