سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم
سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:(
سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[quote][div][b]amomahan[/b][/div][div]سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
:lol:
نخند
[quote][div][b]گلناز[/b][/div][div][quote][div][b]amomahan[/b][/div][div]سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
[/div][/quote]
نخند:evil:
نخند
دعواش نکن زشته
فقط عشق خودت را صدا کن
[quote][div][b]amirgogo[/b][/div][div][quote][div][b]گلناز[/b][/div][div][quote][div][b]amomahan[/b][/div][div]سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
[/div][/quote]
نخند:evil:[/div][/quote]
دعواش نکن زشته:lol:
نخند
دعواش نکن زشته
بی ادب میشه!باید دعوا شه!
امضا ندارم
[quote][div][b]افلاطون123[/b][/div][div][quote][div][b]amirgogo[/b][/div][div][quote][div][b]گلناز[/b][/div][div][quote][div][b]amomahan[/b][/div][div]سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
[/div][/quote]
نخند:evil:[/div][/quote]
دعواش نکن زشته:lol:
[/div][/quote]
بی ادب میشه!باید دعوا شه!
چیزی نی
منم اولین بار دان کردم الان دارمش اونو
این دانلود منیجر هرچیو میبینی میخواد دانلود کنه
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]amomahan[/b][/div][div]سلام خسته نلاشید من میخواستم بگم که تو سرور 22 وقتی میام یه فایل دانلود میاد بعد وقتی که دانلود میکنی یه انگه بعد که بازش میکنی صدایه پرنده ی بازیه فکر کنم به اطلاعات شخسیم دسترسی پیدا کردن کمک کنید لطفا من باید چیکار کنم من رفتم توصیه هایه امنیتیو خوندم تازه فهمیدم .تورو خداااا کمک کنید بهم:(:(:(:(:(:([/div][/quote]
چیزی نی:lol:
منم اولین بار دان کردم الان دارمش اونو:)
این دانلود منیجر هرچیو میبینی میخواد دانلود کنه:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.