من لیس زدم معلم جغرافیام رو به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است
تاریخ تایپک
این مطلب در 1393/05/03 19:01:11 نوشته شده است و در 1393/05/03 19:02:27 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
من لیس زدم :shock:معلم جغرافیام رو :shock: به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است :o
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
تاریخ تایپک :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
خب
من بوس کردم یک قاطر رو به خاطر این که من زیبا هستم و هرکاری بخام میکنم
خب
من بوس کردم یک قاطر رو به خاطر این که من زیبا هستم و هرکاری بخام میکنم
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
من بوس کردم پوشک بچه ی حسن آقا رو به خاطر این ک من عقده ای شدم
الله و اکبر
به به چه کار خوبی
مرض
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]من بوس کردم پوشک بچه ی حسن آقا رو :shock: به خاطر این ک من عقده ای شدم :shock::shock:
الله و اکبر :roll:[/div][/quote]
به به چه کار خوبی:lol:[/div][/quote]
مرض :x :mrgreen:
من بوس کردم پوشک بچه ی حسن آقا رو به خاطر این ک من عقده ای شدم
الله و اکبر
چه مزه ای میداد؟؟
نخوردمش ک . بوسیدمش فقط
ینی این همه آدم اینجا هیشکی روزه تولدش دهم نیست؟؟
ای ب خشکی شانس
این مطلب در 1393/05/03 20:24:11 نوشته شده است و در 1393/05/03 20:25:47 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]من بوس کردم پوشک بچه ی حسن آقا رو :shock: به خاطر این ک من عقده ای شدم :shock::shock:
الله و اکبر :roll:[/div][/quote]
چه مزه ای میداد؟؟:lol:[/div][/quote]
نخوردمش ک . بوسیدمش فقط :mrgreen: :oops:
ینی این همه آدم اینجا هیشکی روزه تولدش دهم نیست؟؟ :shock: :(
ای ب خشکی شانس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.