چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
میگن آخرش بد تموم میشه فکر کنم نادر و زیور و شکیب خوشبخت بشن باران بدبخت بشه
ب نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و زیور م مثل باران گدا میشه
عجب
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
میگن آخرش بد تموم میشه فکر کنم نادر و زیور و شکیب خوشبخت بشن باران بدبخت بشه:D[/div][/quote]
شکیب که مرد
.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
میگن آخرش بد تموم میشه فکر کنم نادر و زیور و شکیب خوشبخت بشن باران بدبخت بشه:D[/div][/quote]
ب نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و زیور م مثل باران گدا میشه[/div][/quote]
:|شکیب که مرد
شکیب که مرد
خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود.:?[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
ب نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و زیور م مثل باران گدا میشه[/div][/quote]
:|شکیب که مرد[/div][/quote]
شکیب که مرد
کجا ادم خوبی بود!
یارو دختر مردم را 1 ماه زندانی کرده ...........
عجب
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود.:?[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
[/div][/quote]
کجا ادم خوبی بود!
به نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و ..........
شکیب که مرد
کجا ادم خوبی بود!
هر چی که هست من ندیدم.
امضا ندارم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود.:?[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو .............:D[/div][/quote]
به نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و ..........[/div][/quote]
[/div][/quote]
کجا ادم خوبی بود!
[/div][/quote]
هر چی که هست من ندیدم.
به نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و ..........
شکیب که مرد
کجا ادم خوبی بود!
هر چی که هست من ندیدم.
از دستت در رفت
عجب
[quote][div][b]قمانمهرشاد[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود.:?[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]چقدر دارن اوای باران رو .............:D[/div][/quote]
به نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و ..........[/div][/quote]
[/div][/quote]
کجا ادم خوبی بود!
[/div][/quote]
هر چی که هست من ندیدم.[/div][/quote]
از دستت در رفت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.