دوستان عزیز کیا هستن که با معرفتن؟
من یکی اتحادی رفتم که موسسش برای اعضاش سکه میزد هزاز هزار تلف میداد این با معرفته
اسم اتحادش perstige هست
بیاین کنار هم خوش میگذره مجبورتون نمیکنم چون حق انتخاب دارین ولی من اینو بهتون پیشنهاد میکنم
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
من یکی اتحادی رفتم که موسسش برای اعضاش سکه میزد هزاز هزار تلف میداد این با معرفته
اسم اتحادش perstige هست
بیاین کنار هم خوش میگذره مجبورتون نمیکنم چون حق انتخاب دارین ولی من اینو بهتون پیشنهاد میکنم
اسم اتحادش perstige هست
1000 1000 سکه تلف میداد؟
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]دوستان عزیز کیا هستن که با معرفتن؟
اسم اتحادش perstige هست
بیاین کنار هم خوش میگذره مجبورتون نمیکنم چون حق انتخاب دارین ولی من اینو بهتون پیشنهاد میکنم[/div][/quote]
1000 1000 سکه تلف میداد؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]ماکه فعلا نه سفارت داریم نه هیچی
شهرمون خیلی ضایس:mrgreen:[/div][/quote]
تو که شهر نداری
اواره ای:D[/div][/quote]
چرا دارم !
این مطلب در 1392/11/05 18:19:49 نوشته شده است و در 1392/11/05 18:21:54 ویرایش شده است .
i knew you were trouble
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]ماکه فعلا نه سفارت داریم نه هیچی
تو که شهر نداری
چرا دارم ![/div][/quote]
بروووووووووو...:D
هزار میتونی اکانتو شارج کنی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]ماکه فعلا نه سفارت داریم نه هیچی
تو که شهر نداری
چرا دارم ![/div][/quote]
بروووووووووو...:D[/div][/quote]
میخوای اسمشو بگم بری سرچ کنی؟
خیلی شهر خفنیه:mrgreen:
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]ماکه فعلا نه سفارت داریم نه هیچی
تو که شهر نداری
چرا دارم ![/div][/quote]
بروووووووووو...:D[/div][/quote]
میخوای اسمشو بگم بری سرچ کنی؟
خیلی شهر خفنیه:mrgreen:[/div][/quote]
بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.