اگه سوسیس کالباس پروانه وزارت بهداشت داشته باشه و روش نظارت باشه فکر نکنم از این آتا آشغالا بریزن
این فیلم هم نمیدونم واسه ایرانه آیا؟
بینگو عزیز متاسفانه سیگار هم با اینکه مسئولین عزیز میدونن که ضرر داره و ۱۰۰۰تا مشکل برای انسان بوجود میاره بهش اجازه فروش
میدن و حتا تولید میکنن پس اینو مطمئن باشید که مسئولین زیاد به فکر سلامتی من و شما نیستن
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]:? روده که دیگه حلال نیست داداش[/div][/quote]
اگه سوسیس کالباس پروانه وزارت بهداشت داشته باشه و روش نظارت باشه فکر نکنم از این آتا آشغالا بریزن
این فیلم هم نمیدونم واسه ایرانه آیا؟
[/div][/quote]
بینگو عزیز متاسفانه سیگار هم با اینکه مسئولین عزیز میدونن که ضرر داره و ۱۰۰۰تا مشکل برای انسان بوجود میاره بهش اجازه فروش
میدن و حتا تولید میکنن پس اینو مطمئن باشید که مسئولین زیاد به فکر سلامتی من و شما نیستن
بابا اینا همه دروغن کی تا حالا از خوردن سوسیس مرده.
من یه بار مردم از گوشتم سوسیس ساختن دادن به خورد اسکلتم دوباره زنده شدم.
این مطلب در 1392/11/04 20:18:01 نوشته شده است و در 1392/11/04 20:18:09 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mahdihunter[/b][/div][div]بابا اینا همه دروغن کی تا حالا از خوردن سوسیس مرده.[/div][/quote]
من یه بار مردم از گوشتم سوسیس ساختن دادن به خورد اسکلتم دوباره زنده شدم.
توی این دور و زمونه خارپشت هم حلال شده باشه تا گوشت خوک و سگ و روباه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بکش کنار بزار باد بیاد
فقط عشق خودت را صدا کن
توی این دور و زمونه خارپشت هم حلال شده باشه تا گوشت خوک و سگ و روباه:lol::lol::lol:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بکش کنار بزار باد بیاد
ای مردم چرا باید در هرکاری تفریط کنیم ما وقتی گوشت گاو و بدن مرغ رو میگیریم استفاده میکنیم باید از بقیه اجزاشون به نحو احسن استفاده کنیم که اینکارو زحمت کشان شرکت سوسیس و کالباس میکنن و نمیذارن باقی اجزای حیوون بدبخت بیکار بمونه و حروم بشه ازش اینارو درست میکنن تازه باید بهشون پیشنهاد کنیم که سیبیل گربه و سم گاو و ناخن مرغ رو هم بهش اضافه کنن تا حروم نشه (البته خودمونیما چه آشغالی تحویل مردم میدن یه چیزه دیگه یکی از آشناهام بهم گفته که 50% این سوسیس و کالباس خاک اره هستش حالا راست و دروغشو نمیدونم) حالت من وقتی کالباس میبینم :
تازه یکبار هم انگشت شصت یکی از کار گرا توی همبرگر بوده
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]ای مردم چرا باید در هرکاری تفریط کنیم ما وقتی گوشت گاو و بدن مرغ رو میگیریم استفاده میکنیم باید از بقیه اجزاشون به نحو احسن استفاده کنیم که اینکارو زحمت کشان شرکت سوسیس و کالباس میکنن و نمیذارن باقی اجزای حیوون بدبخت بیکار بمونه و حروم بشه ازش اینارو درست میکنن تازه باید بهشون پیشنهاد کنیم که سیبیل گربه و سم گاو و ناخن مرغ رو هم بهش اضافه کنن تا حروم نشه (البته خودمونیما چه آشغالی تحویل مردم میدن یه چیزه دیگه یکی از آشناهام بهم گفته که 50% این سوسیس و کالباس خاک اره هستش حالا راست و دروغشو نمیدونم):lol: حالت من وقتی کالباس میبینم : :?[/div][/quote] تازه یکبار هم انگشت شصت یکی از کار گرا توی همبرگر بوده :mrgreen:[/div][/quote]
:evil::evil:
تا حالا 100 بار دیدم و شنیدیم سوسیس و کالباس از چه چیزایی درست میشه
100بار دیگه هم ببینیم بازم میخوریم!!!!
امضات راسته؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]تا حالا 100 بار دیدم و شنیدیم سوسیس و کالباس از چه چیزایی درست میشه
100بار دیگه هم ببینیم بازم میخوریم:mrgreen:!!!![/div][/quote]
امضات راسته؟:cry:
تا حالا 100 بار دیدم و شنیدیم سوسیس و کالباس از چه چیزایی درست میشه 100بار دیگه هم ببینیم بازم میخوریم!!!!
امضات راسته؟
کاملا
یه تقویم 93 خریدم و دیدم خبر قبلی شایعه بوده
من که به همه دوستام پیام داده بودم
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]تا حالا 100 بار دیدم و شنیدیم سوسیس و کالباس از چه چیزایی درست میشه 100بار دیگه هم ببینیم بازم میخوریم:mrgreen:!!!![/div][/quote] امضات راسته؟:cry:[/div][/quote]
کاملا
یه تقویم 93 خریدم و دیدم خبر قبلی شایعه بوده:shock:
من که به همه دوستام پیام داده بودم :roll::roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.