سلام به همه . من که کاملا موافقم و بازی از نظر من خیلی جذاب تر میشه .
این بازی دیگه یه نیاز اساسی یه یه خورده تنوع داره . وای وای اگه یه چیز اینجوری بیاد چی میشه
اما در مجموع اون قابلیت تسخیر و محاصره هم اگه بخواد وارد بازی بشه بازم خودش دنیایی داره . اونوقته که بازی واقعا رنگ و بوی تازه ای به خودش میگیره
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
سلام به همه . من که کاملا موافقم و بازی از نظر من خیلی جذاب تر میشه .
این بازی دیگه یه نیاز اساسی یه یه خورده تنوع داره . وای وای اگه یه چیز اینجوری بیاد چی میشه:D
اما در مجموع اون قابلیت تسخیر و محاصره هم اگه بخواد وارد بازی بشه بازم خودش دنیایی داره . اونوقته که بازی واقعا رنگ و بوی تازه ای به خودش میگیره:twisted:
پیشنهادی دارم لطفا نظر بدید اما به هرز نکشید . کارشناس بازی هم لطف کنن و بگن چقدر زحمت و زمان میبره که بشه عملی کرد این مطلب رو . چون شاید بگید امکان پذیر نیست و بیخودی صفحه سیاه نکنیم .
جوایز هر کدام به نوبه خودشون تاثیر گذاری خاصی در طول و مخصوصا انتهای سرور برای کسب کتیبه دارن . شاید بشه با اضافه کردن بسته هایی مثل :
1 - " تکنولوژی افزایش سرعت ساخت ساختمانها "
2 - " تکنولوژی افزایش سرعت ساخت نیرو ها "
3 - " تکنولوژی افزایش تولیدات "
پویایی بیشتری در سرور ایجاد کرد .
به نظرم اگر عملی شود ، نباید مانند مسکوکات در جا آرشیو گردد . یا مانند کلید طلا باشد و در طی زمان مقرر این اتفاق بیوفتد و قابل انتقال ، یا اینکه اصلا آرشیوی نباشد و استارت استفاده از آن دست بازیکن باشد و باز هم قابل انتقال.
در حالت دوم این امر وقتی معنی پیدا میکند که استفاده از تکنولوژی این بسته ها زمان محدود داشته باشد . مثلا 10 روزه یا 20 روزه باشند .
البته مقدار افزایش دهندگی این بسته ها و محدوده زمانی استفاده از آنها و حتی تعداد آزاد شدن هر نوع ، جای بحث دارد .
متشکرم که وقت گذاشتید .
این سه تا دقیقا می شه قابلیت های ویژه مرتبط با آنها، البته به جز اولی که یه جوری باز می شه با اتمام آنی هم خانواده دانست اش.
اینجوری که شما نوشتید، شما پیشنهاد می کنید که با یکسری قابلیت ویژه را به صورت جایزه بگذاریم افراد استفاده کنند
خب ما هم الان همین کار را می کنیم چون در هر سرور ۱۱۰ هزار سکه جایزه توزیع می شود و با سکه فرد خودش می تونه برای یک بازه زمانی، این قابلیت های ویژه و یا هر قابلیت ویژه دیگری را برای خودش فعال نماید.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]سلام خدمت همگی .
پیشنهادی دارم لطفا نظر بدید اما به هرز نکشید . کارشناس بازی هم لطف کنن و بگن چقدر زحمت و زمان میبره که بشه عملی کرد این مطلب رو . چون شاید بگید امکان پذیر نیست و بیخودی صفحه سیاه نکنیم .
جوایز هر کدام به نوبه خودشون تاثیر گذاری خاصی در طول و مخصوصا انتهای سرور برای کسب کتیبه دارن . شاید بشه با اضافه کردن بسته هایی مثل :
به نظرم اگر عملی شود ، نباید مانند مسکوکات در جا آرشیو گردد . یا مانند کلید طلا باشد و در طی زمان مقرر این اتفاق بیوفتد و قابل انتقال ، یا اینکه اصلا آرشیوی نباشد و استارت استفاده از آن دست بازیکن باشد و باز هم قابل انتقال.
در حالت دوم این امر وقتی معنی پیدا میکند که استفاده از تکنولوژی این بسته ها زمان محدود داشته باشد . مثلا 10 روزه یا 20 روزه باشند .
البته مقدار افزایش دهندگی این بسته ها و محدوده زمانی استفاده از آنها و حتی تعداد آزاد شدن هر نوع ، جای بحث دارد .
متشکرم که وقت گذاشتید . [/div][/quote]
این سه تا دقیقا می شه قابلیت های ویژه مرتبط با آنها، البته به جز اولی که یه جوری باز می شه با اتمام آنی هم خانواده دانست اش.
اینجوری که شما نوشتید، شما پیشنهاد می کنید که با یکسری قابلیت ویژه را به صورت جایزه بگذاریم افراد استفاده کنند
خب ما هم الان همین کار را می کنیم 8-) چون در هر سرور ۱۱۰ هزار سکه جایزه توزیع می شود و با سکه فرد خودش می تونه برای یک بازه زمانی، این قابلیت های ویژه و یا هر قابلیت ویژه دیگری را برای خودش فعال نماید.
متشکرم که وقت گذاشتید .
خب ما هم الان همین کار را می کنیم چون در هر سرور ۱۱۰ هزار سکه جایزه توزیع می شود و با سکه فرد خودش می تونه برای یک بازه زمانی، این قابلیت های ویژه و یا هر قابلیت ویژه دیگری را برای خودش فعال نماید.
خب خواهشا طوری اردوگاه ها رو پخش کنید که کسی بتونه حداقل به دو تا اردوگاه دسترسی داشته باشه
خیلی از اردوگاه ها کنار شهر هایی که جمعیتشو 9 تا 70 هست پخش می شن به ما که جمعیتمون 1500 هست هیچی نمیرسه
http://gtabaza.mihanblog.com/
خواهشا سر بزنید
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]سلام خدمت همگی .
متشکرم که وقت گذاشتید . [/div][/quote]
خب ما هم الان همین کار را می کنیم 8-) چون در هر سرور ۱۱۰ هزار سکه جایزه توزیع می شود و با سکه فرد خودش می تونه برای یک بازه زمانی، این قابلیت های ویژه و یا هر قابلیت ویژه دیگری را برای خودش فعال نماید.
[/div][/quote]
خب خواهشا طوری اردوگاه ها رو پخش کنید که کسی بتونه حداقل به دو تا اردوگاه دسترسی داشته باشه
خیلی از اردوگاه ها کنار شهر هایی که جمعیتشو 9 تا 70 هست پخش می شن به ما که جمعیتمون 1500 هست هیچی نمیرسه
با سلام خدمت دوستان و کارشناس عزیز بازی و تشکر از علیرضای عزیز بابت پیشنهاد بسیار قشنگش
من با نظر شما کارشناس عزیز کاملا مخالفم
همونطور که علیرضا تو پیشنهادش گفته هدف پویایی و جذابیت بازیه
اینکه مثلا گزینه اول با فلان قابلیت هم خانوادس یجور مغالطس
مث این میمونه که من بیام بگم شما که آبادی ها رو گذاشتید تو بازی واسه افزایش منابع دیگه اون قابلیت افزایش 20 درصد و 40 درصد واسه چیه؟!
اینا هم هم خانواده ان !!
میشه یجور این جوایز رو تعریف کرد که جذابیت بازی بیشتر بشه نه اینکه هر سرور دقیقا همون اتفاقا و همون جوایز
دارین میوفتین تو یه دور باطل
یجور تسلسل و تکرار
مثلا میشه گزینه دوم رو همونطور که گفته شده یجور قابلیت N ایکس تعریف کرد که تو قابلیت های ویژه هم نباشه
یا مثلا قابلیت ارتقای 3 یا 4 ساختمون بجای 2 ساختمون
این کارای جدیده که قشنگ میکنه بازی رو
کاری میکنه که بازیکنای قدیمی هم ترغیب بشن دوباره بازی کنن
من خیلی از قهرمانای سرورای قبل رو میشناسم که از یکنواختیه این بازی خسته شدن و ول کردن
ریزش بازیکنا رو میشه با کمی تغییر جلوشو گرفت
فقط کافیه محافظ کار نباشیم
اساس هر پیشرفتی تو تغییره
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
با سلام خدمت دوستان و کارشناس عزیز بازی و تشکر از علیرضای عزیز بابت پیشنهاد بسیار قشنگش
من با نظر شما کارشناس عزیز کاملا مخالفم
همونطور که علیرضا تو پیشنهادش گفته هدف پویایی و جذابیت بازیه
اینکه مثلا گزینه اول با فلان قابلیت هم خانوادس یجور مغالطس
مث این میمونه که من بیام بگم شما که آبادی ها رو گذاشتید تو بازی واسه افزایش منابع دیگه اون قابلیت افزایش 20 درصد و 40 درصد واسه چیه؟!
اینا هم هم خانواده ان !!
میشه یجور این جوایز رو تعریف کرد که جذابیت بازی بیشتر بشه نه اینکه هر سرور دقیقا همون اتفاقا و همون جوایز
دارین میوفتین تو یه دور باطل
یجور تسلسل و تکرار
مثلا میشه گزینه دوم رو همونطور که گفته شده یجور قابلیت N ایکس تعریف کرد که تو قابلیت های ویژه هم نباشه
یا مثلا قابلیت ارتقای 3 یا 4 ساختمون بجای 2 ساختمون
این کارای جدیده که قشنگ میکنه بازی رو
کاری میکنه که بازیکنای قدیمی هم ترغیب بشن دوباره بازی کنن
من خیلی از قهرمانای سرورای قبل رو میشناسم که از یکنواختیه این بازی خسته شدن و ول کردن
ریزش بازیکنا رو میشه با کمی تغییر جلوشو گرفت
فقط کافیه محافظ کار نباشیم
اساس هر پیشرفتی تو تغییره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.