سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!
وقتی رمز ورود را نمیزنی و لاگین نمیشی پس چجوری میای انجمن
د
داداش این اکانت دوستمه
سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
وقتی رمز ورود را نمیزنی و لاگین نمیشی پس چجوری میای انجمن :roll:[/div][/quote]د
داداش این اکانت دوستمه
رمز ایمیلت رو که داری؟
[quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
رمز ایمیلت رو که داری؟
رمز ایمیلت رو که داری؟
بله
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
رمز ایمیلت رو که داری؟[/div][/quote]
بله
رمز ایمیلت رو که داری؟
بله
رو گزینه رمز عبورم را فراموش کردم کلیک کن میفرسته واسه ایمیلت
[quote][div][b]shado74[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
بله [/div][/quote]
رمز ایمیلت رو که داری؟
بله
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
بله [/div][/quote]
رو گزینه رمز عبورم را فراموش کردم کلیک کن میفرسته واسه ایمیلت[/div][/quote]
رمز ایمیلت رو که داری؟
بله
[/q
همش میزنه کد امنیتی اشتباه است برا وارد کردن ایمیل
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shado74[/b][/div][div]سلام اقا من رمز ورودم یادم رفته میرم تو بازیابی رمز ورود کار نمیکنه میگه کد امنیتی اشتباه است چه کنم الان من؟!!!:twisted:[/div][/quote]
بله [/div][/quote]
رو گزینه رمز عبورم را فراموش کردم کلیک کن میفرسته واسه ایمیلت[/div][/q
همش میزنه کد امنیتی اشتباه است برا وارد کردن ایمیل
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.