fac e book.com بهترین سایت یا همون شبکه اجتماععی من فقط با همین حال میکنم
قرار بود نا آشنا باشه.
آره اینو همه میشناسن و استفاده میکنن
سرور 8 بیا بالا ........
فکر بد نکن . بی تربیت :D سایت ......... بازم نمیشه [quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]fac e book.com بهترین سایت یا همون شبکه اجتماععی من فقط با همین حال میکنم :mrgreen:[/div][/quote]
قرار بود نا آشنا باشه.[/div][/quote]
آره اینو همه میشناسن و استفاده میکنن:lol:[/div][/quote]
بابا زیاده اسمش نمیشه گذاشت . چرا شما اینطوریند . اون فکر بد میکنه . تو هم که به من شک داری .زیاده دست سازه . از خودم ولی آدرسش زیاده و مسخره
julius_caesar
همینه دیگه که یکی در میون تاپیک ها قفل شدن.
سرور 8 بیا بالا ........
بابا زیاده اسمش نمیشه گذاشت . چرا شما اینطوریند . اون فکر بد میکنه . تو هم که به من شک داری .زیاده دست سازه . از خودم ولی آدرسش زیاده و مسخره [quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]همینه دیگه که یکی در میون تاپیک ها قفل شدن.[/div][/quote]
بابا زیاده اسمش نمیشه گذاشت . چرا شما اینطوریند . اون فکر بد میکنه . تو هم که به من شک داری .زیاده دست سازه . از خودم ولی آدرسش زیاده و مسخره
julius_caesar
همینه دیگه که یکی در میون تاپیک ها قفل شدن.
منظورم شما نبودی عزیزم.
اعتمادمثل یک کاغذ است
وقتی که مچاله شد...
دیگر نمی تواند به حالت اولش برگردد.
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]بابا زیاده اسمش نمیشه گذاشت . چرا شما اینطوریند . اون فکر بد میکنه . تو هم که به من شک داری .زیاده دست سازه . از خودم ولی آدرسش زیاده و مسخره [quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div]همینه دیگه که یکی در میون تاپیک ها قفل شدن.[/div][/quote]
[/div][/quote]
منظورم شما نبودی عزیزم.
اون چیه 1مشت ج... ریختن توش
ادب داشته باش.چرا توهین میکنی.من همه فامیلم چه دختر چه پسر هستن تو اف بی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]fac e book.com بهترین سایت یا همون شبکه اجتماععی من فقط با همین حال میکنم :mrgreen:[/div][/quote]
اون چیه 1مشت ج... ریختن توش:lol:[/div][/quote]
ادب داشته باش.چرا توهین میکنی.من همه فامیلم چه دختر چه پسر هستن تو اف بی.:|
اون چیه 1مشت ج... ریختن توش
ادب داشته باش.چرا توهین میکنی.من همه فامیلم چه دختر چه پسر هستن تو اف بی.
خودتو کنترل کن
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]fac e book.com بهترین سایت یا همون شبکه اجتماععی من فقط با همین حال میکنم :mrgreen:[/div][/quote]
اون چیه 1مشت ج... ریختن توش:lol:[/div][/quote]
ادب داشته باش.چرا توهین میکنی.من همه فامیلم چه دختر چه پسر هستن تو اف بی.:|[/div][/quote]
خودتو کنترل کن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.