به نظر من RiseOfNations
من قبل عصر پادشاهان 24 ساعته سر این بازی بودم
خیلی باحاله چون اوایل نیرو هاتون شمشیر زنه و با با تحقیق تو دانشگاه و بالا بردن سطح تمدن میتونید شهر جدید بزنید و سرباز های زیادی بسازید و یکی از صحنه های جالبش اینه که درگیری بین سربازا رو میشه دید
وسرباز ها سطحشون عوض میشه و در آخر به سطح امروزی میرسند و میتونی بمب اتم درست کنی و هواپیماهای بدون سرنشین داشته باشی در کل خیلی خوبه بازی کنی پشیمون نمیشه من سی دی شو گم کردم دیروز هم دانلود کردم نتونستم نصب کنم هرکی دانلود کرد و تونست نصب کنه به ما هم یاد بده در ضمن میتونی برای تصاحب جهان هم بازی کنی و ایران رو هم داره و باید تمام دنیا رو فتح کنی که بیشتر موقع ها یه طرف جهان دست آلمان ها میوفته
hiiiiis jangjo khabide
به نظر من RiseOfNations
من قبل عصر پادشاهان 24 ساعته سر این بازی بودم
خیلی باحاله چون اوایل نیرو هاتون شمشیر زنه و با با تحقیق تو دانشگاه و بالا بردن سطح تمدن میتونید شهر جدید بزنید و سرباز های زیادی بسازید و یکی از صحنه های جالبش اینه که درگیری بین سربازا رو میشه دید
وسرباز ها سطحشون عوض میشه و در آخر به سطح امروزی میرسند و میتونی بمب اتم درست کنی و هواپیماهای بدون سرنشین داشته باشی در کل خیلی خوبه بازی کنی پشیمون نمیشه من سی دی شو گم کردم دیروز هم دانلود کردم نتونستم نصب کنم هرکی دانلود کرد و تونست نصب کنه به ما هم یاد بده در ضمن میتونی برای تصاحب جهان هم بازی کنی و ایران رو هم داره و باید تمام دنیا رو فتح کنی که بیشتر موقع ها یه طرف جهان دست آلمان ها میوفته
اینا که فایده نداره
مهم
strong hold 1-2-3-4
همون جنگ های صلیبی
بود که نزدیش
این مطلب در 1391/10/12 12:46:45 نوشته شده است و در 1391/10/12 12:51:24 ویرایش شده است .
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]به نظرتون بهترین بازی کامپیوتر چیه؟[/div][/quote]
اینا که فایده نداره :lol:
مهم
strong hold 1-2-3-4
همون جنگ های صلیبی
بود که نزدیش :roll:
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]باید اساسینس هم میزدی[/div][/quote]
چشم میزنم[/div][/quote]
آفرین پسر خوب[/div][/quote]
نوکرتم[/div][/quote]
باش تا یه فکری بکنم:twisted:
من خودم بهترین بازی روdarksiders میدونم تو سبکrpg خیلی باحاله من که 1و2 رو تا آخر رفتم
خسته نباشی بشین چایی بیارم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]من خودم بهترین بازی روdarksiders میدونم تو سبکrpg خیلی باحاله من که 1و2 رو تا آخر رفتم[/div][/quote]
من خودم بهترین بازی روdarksiders میدونم تو سبکrpg خیلی باحاله من که 1و2 رو تا آخر رفتم
قلیون یادت نره
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]من خودم بهترین بازی روdarksiders میدونم تو سبکrpg خیلی باحاله من که 1و2 رو تا آخر رفتم[/div][/quote]
خسته نباشی بشین چایی بیارم[/div][/quote]
قلیون یادت نره:P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.